Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 60 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 152480
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετά από όσα είχα διαβάσει εδώ συνάντησα την Diva στον ορισμό στο Παγκράτι... Ήρθε στην ώρα της περιποιημένη και μόλις μπήκε είδα μια γυναίκα 1.85 με πολύ ωραίο σώμα... Μπανάκι και ξεκινήσαμε με λίγο χαμουρεμα και κατέβηκα προς το μίνι της που ήταν πεντακάθαρο και το περιποιήθηκα.... Μετά αρχισε πίπα που θα πω ότι δεν τρελάθηκα κιόλας και έβαλε σκούφο και με καβάλησε... Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το πολύ καλό αλλά όχι και άσχημο... Δεν την έβλεπα να έχει όρεξη και μετά από λίγο τελείωσα λίγο ξενερωμενος... Το κατάλαβε ότι κάτι δεν μου άρεσε και μετά το μπανάκι πήρε πρωτοβουλία να αρχίσουμε πάλι όπου εκτός τον άλλων την έστησα στα 4 και έδωσα πόνο αλλά και πάλι δεν ακολούθησε τους ρυθμούς μου... Δεν ξέρω λογικά δεν τεριξε η χημεία μας... Γενικά ένα μέτριο ραντεβού με μια όμορφη γυναίκα που όμως πρέπει να προσπαθεί πιο πολύ.... Η εμφάνιση δεν είναι πολλές φορές αρκετή...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Antonis_Greece4, filos78 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2024
Πολλές φορές συμβαίνει όταν συναντούμε μια γυναίκα για πρώτη φορά. Εννοώ θέματα συμπεριφοράς, ταιριάσματος μεταξύ των δύο κλπ. Αν γίνουν και άλλα ραντεβού με το ίδιο άτομο, πολύ πιθανόν να υπάρξει διαφορετική συμπεριφορά, γιατί τότε θα ξέρει τι αρέσει ο ένας στον άλλο. Το λέω καθαρά βάσει εμπειρίας μου από τέτοιες καταστάσεις...
review reaction 1 hornyasfuck, Rooof
07 Νοεμβρίου, 2024
Έχω καιρό να τη δω και στεναχωριεμαι που τελευταία δεν έχει καλές κριτικές. Έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές και εχω περάσει πάρα πολύ ωραία μαζί της. Κάποια στιγμή θα την ξαναδώ και ελπίζω να μην απογοητευθώ.
review reaction 1 hornyasfuck, Rooof
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2