Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.6 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 30543
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ελλείψει στάνταρ, το οποίο ήταν διαθέσιμο μετά τη μία και μίση ξημερώματα, αποφάσισα να παραστήσω για πολλοστή φορά τον Ryan Gosling - στην πρόσφατη ταινία του - τα τελευταία 25 χρόνια. Κάτι το νεανικόν, κάτι το φοιτητικόν, κάτι οι δύο (2) μόνο κριτικές σχετικά αντιφατικές, είπα δεν πάει στο καλό. Πόσο χάλια μπορεί να είναι.

Κι όμως.

Το ραντεβού εύκολο με το γραφείο, κλείστηκε άμεσα για 2 ώρες μετά την πρώτη επαφή. Κάτι που σημαίνει ότι η κορασίς, ήτο σε προηγούμενο ραντεβού, το οποίο έχει τα υπέρ του (δεν τελεί υπό αεργία) αλλά και τα αρνητικά του, θα μού έρθει χορτασμένο. Ποντάρω όμως στο νεαρό της ηλικίας για κάτι ζωντανό.

Το απόλυτο τίποτα. Εκτός από μία φιλότιμη πίπα, συμμετοχή μηδενική. Απέφευγε συστηματικά το φιλί. Δεν επέμεινα να μην χαλαστώ περισσότερο απ' ό,τι ήμουν ήδη χαλασμένος με την εμφάνιση. Υπέρβαρη και σε καμία περίπτωση δεν θα μού τραβούσε το ενδιαφέρον στον δρόμο ή στο μετρό. Πεταμένα χρήματα. Ήρθε μισή ώρα νωρίτερα (προφανώς και ο προηγούμενος την έστειλε νωρίτερα) την έδιωξα κι εγώ στο 20λεπτο. Μία κατάθεση βιαστική με το ζόρι, να τελειώνουμε να πάμε σπίτι.

Καλά να πάθω αφού δεν είχα υπομονή να πάω στα στάνταρ είτε πιο αργά είτε την επόμενη ημέρα.

Το γραφείο καλά θα κάνει να την αποσύρει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 06, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Dimpalios
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, ggalatsi και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2024
Φαίνεται ότι λες αλήθεια από την 3η της φωτογραφία εδώ που φαίνεται το προγουλι γενικά δεν μπορώ να καταλάβω τι φωτοσοπ λόγο κιλών έτσι και αλλιώς σε άλλους αρέσουν αυτά τα κιλά ενίοτε και σε εμένα δεν καταλαβαίνω γτ κάνουν φωτοσοπ στα κιλά εντωμεταξυ είμαι φωτογραφος και μπορώ να καταλάβω κατευθείαν τι παίζει αλλά και πάλι αναρωτιέμαι γιατι
R
Raul11
review reaction 1 hornyasfuck, petran 19866266, Dimpalios
07 Νοεμβρίου, 2024
άλλο να είναι τσουπωτό άλλο να είναι υπερβαρη. σε όλους μας αρέσουν πότε τα σκίνυ και πότε να πιάνουμε. ποικιλία. από το τσουπωτό όμως μέχρι το παχύσαρκο υπάρχει απόσταση 5-10 κιλών.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2