Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 1 10
Call-Girls 3529
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σαββατιατικη συνάντηση με την Λουνα ύστερα από συνεννόηση με το γραφείο και κατηφορίζω προς το χοτελι.Ηταν η μόνη διαθέσιμη εκείνη την στιγμή οπότε δεν την διάλεξα και γι'αυτό ήμουν κάπως επιφυλακτικός.Στις φωτογραφίες που είδα μου φάνηκε καλή αλλά ίσως με παραπάνω κιλά απ' ότι πρέπει.Πολυ ευγενική όταν μου άνοιξε και χαμογελαστή αλλά δεν ήξερε καλά Αγγλικά όπως φυσικά οι περισσότερες λατινες.Δεν χαλαστηκα πάντως γιατί μου άρεσε αρκετά η εμφάνιση της.Ειναι πολύ όμορφο κορίτσι με ωραίο πρόσωπο, ωραία χαρακτηριστικά, μαύρο μαλλί και σαρκώδη χείλη.Εχει μεγάλο κωλο σαν γνήσια Βραζιλιάνα καλοστημενο και σφιχτό.Βασικα ο κωλος της είναι "πέτρα"δηλαδή άνετα σπάει καρύδια! Καλό τσιμπούκι με πολύ γλείψιμο πατοκορφα και περιποίηση κυρίως στο κεφάλι.Παιχτηκαν διάφορες στάσεις η κοπέλα είχε καλή συμμετοχή και με φουλ γλωσσοφιλα.Συμπαθητικα και τα βυζάκια της 2αρι νούμερο σιλικονατα . Έχυσα μέσα στο σκούφο όταν την είχα στα τέσσερα.Δεν μπορούσα να κρατηθώ παραπάνω.Τελικα το μισάωρο ήταν λίγο έπρεπε να είχα κανονίσει για παραπάνω ώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 02, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
19
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anavATIous, Yatoputso, Tiger Ver. και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Νοεμβρίου, 2024
Από τις φωτογραφίες βλέπω εκτός από την διαστημική κωλάρα κ ωραίο πρόσωπο, με όμορφα μάτια κ στόμα! Μμμμ...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1