Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 17 10
Call-Girls
55627
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Νικόλ που σε μια ακύρωση μου πρότεινε να πάρω την βλαντα !
Η βλαντα είναι ένα μινιόν μιλφ 35-36 με το σώμα της όπως στις φωτογραφίες
Πρόσωπο γλυκό και ναζιάρα πολύ.
Ένα από τα πολύ θετικά είναι ότι έχει τρομερή διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά και δείχνει να το απολαμβάνει και η ίδια πολύ.εχει εμπειρία και δείχνει να είναι χρονιά στο χώρο του εσκορτινγκ.δεν είναι η κλασική Ρωσίδα. Πιπινι που την περνεις λογο ομορφιας και νιατων και λυπάσαι τα λεφτά σου μετά.
Όποιος έχει φετίχ με μινιόν κορμιά και διάθεση να γεμίσει την 1 ώρα με σεξ αρκετό χωρίς να αισθανθεί ότι χάνει χρόνο και χρήμα την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Η βλαντα είναι ένα μινιόν μιλφ 35-36 με το σώμα της όπως στις φωτογραφίες
Πρόσωπο γλυκό και ναζιάρα πολύ.
Ένα από τα πολύ θετικά είναι ότι έχει τρομερή διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλά και δείχνει να το απολαμβάνει και η ίδια πολύ.εχει εμπειρία και δείχνει να είναι χρονιά στο χώρο του εσκορτινγκ.δεν είναι η κλασική Ρωσίδα. Πιπινι που την περνεις λογο ομορφιας και νιατων και λυπάσαι τα λεφτά σου μετά.
Όποιος έχει φετίχ με μινιόν κορμιά και διάθεση να γεμίσει την 1 ώρα με σεξ αρκετό χωρίς να αισθανθεί ότι χάνει χρόνο και χρήμα την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2024
Την έχω απωθημένο να την πάρω τρίο με την αδερφή της που δουλεύει στο ίδιο γραφείο.
Eros82
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1