Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 4045
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Σκεφτόμουν μέρες τώρα να πάρω ένα DUO και η δυάδα Lua - Beatriz μου φάνηκε καλή περίπτωση.
Γενικά νιώθω λίγο μαλάκας, έχω δώσει ούτε και εγώ ξέρω πόσα χιλιάρικα στο συγκεκριμένο γραφείο και δεν θεωρώ δίκαιο να με κοροιδεύουν.
Οι κοπέλες ήρθαν αργοπορημένες από ένα μπέρδεμα, οκ δεν πειράζει και μπήκαν στο δωμάτιο με χαμόγελα και καλή διάθεση.
Η Lua είναι όντως όπως τα λέει και ο φίλος απο κάτω εμφανισιακά. η Beatriz θα έλεγα λίγο πιο μακριά από τις φοτο της αλλά και πάλι οκ.
Πέραν της εμφάνισης των δύο κοριτσιών εκεί σταματάνε τα καλά.
Ίσως επειδή έιχαν αργήσει και είχαν άλλο ραντεβού μετά, ή επειδή ήμουν το τελευταίο οι κοπέλες φάνηκαν να βιάζονται από την αρχή.
Φιλιά με το τσιγκέλι και από τις δύο.
Για μπάλες μου ζήτησαν extra πρώτη φορά το ακούω αυτό σε αυτό το γραφείο με 20+ ραντεβού στο συγκεκριμένο.
Όταν έπερνε πίπα η μία η άλλη κοιτούσε παρά την προτοπή μου να την βάλω να κάνει κάτι.
Στο sex έπρεπε να κυνηγάω κάθε φορά την δεύτερη για να κάνει κάτι έστω να έρθει κοντά για να την χουφτώσω ή κάτι γιατί κάθονταν και άραζαν στο κρεβάτι αν δεν τους έλεγα 2 φορές έλα εδώ.
Τους έλεγα όταν τελείωνα παίξε μου τον να τελείωσω στον κώλο της άλλης και έκαναν πως δεν καταλαβαίνουν.
Πέρασμα καπότας στο δεύτερο γύρο χωρίς να το ζήτησω εγώ λες και είμαι σε μπουρδέλο.

Γενικά ήθελαν να με ξεπετάξουν φαινόταν και από το cum baby cum που το έλεγαν κάθε μισό λεπτό.
Κακή εμπειρία θα πω, το προηγούμενο duo μου σε αυτό το γραφείο με όλγα και yuki αν δεν και δεν είχα ανεβάσει κριτική ήταν μέστην καύλα και δεν είχε καμία σχέση με αυτό.
Έσφαλα και εγώ γιατί πήγα duo με άγνωστες αλλά είχαν καλές συστάσεις.
Οπότε αν τις πάρετε μόνες ίσως να είναι καλύτερες.

Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
MpleMaimou
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, xan4625, Athens και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2024
Βραζιλιάνικο duo μόνο Cereso/Falcao στο ΠΚ1982!
Τα υπόλοιπα είναι οδοντόπαστες,
review reaction 1 review reaction 3 tsichlas, Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1