Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 106902
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0

Συνάντηση χτες με το μοντέλο Ελίζα λοιπόν, όπως είναι το χαιδευτικό της.. Μοντέλο αυτή, μοντέλο και εγώ , είχα ένα άγχος πως θα μας χωρέσει το ίδιο δωμάτιο και τους δύο. Μεγάλο χαμόγελο Βέβαια μεγαλύτερο άγχος είχα κυρίως για τις επιδόσεις της, καθώς οι κριτικές που διάβασα, ιδίως οι αρχικές, δεν ήταν και οι καλύτερες, αλλιώς θα την είχα πάρει προ πολλού. Τέτοια καυλάκια δεν μου ξεφεύγουν συνήθως. Έρωτας Παρόλα αυτά , επειδή μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αυτός ο μοντελέ σωματότυπος , αλλά και το ότι είναι μολις 20 ετών , είπα να δώσω μια ευκαιρία στο κορίτσι , για να έχω και ο ίδιος προσωπική άποψη .

Μήνυμα στο γραφείο μόλις είδα ότι είναι διαθέσιμη, άμεση απάντηση και κλείσιμο ραντεβού για το μπιλ.

Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της. Πρώτη εντύπωση κάτι παραπάνω από θετική. Πανέμορφη κοπέλα, με ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και με ένα πολύ όμορφο σώμα . Σίγουρα από τις ομορφότερες κοπέλες που είδα φέτος. Μου θύμισε πολύ την Σάντρα του μάγου. Έρωτας Φορούσε καθημερινά ρούχα, όχι κάτι πρόστυχο, ενώ δυστυχώς δεν είχε τακούνια όπως ήθελα , αλλά μου εξήγησε τον λόγο και το κατάλαβα.

Ηλικιακά σε αυτό που αναφέρει, ύψος περίπου στο 1,75 , ξανθιά, την πέρασα αμέσως μέσα , όχι που θα την άφηνα να μου φύγει.. Χαιρετηθήκαμε, είδα ότι θέλει να το πάμε σιγά σιγά , οπότε χαμήλωσα ρυθμούς, έκανε το μπανάκι της και μετά από λίγο επέστρεψε για τον αγώνα μας..

Ξεκινήσαμε με φιλιά, χωρίς γλώσσα, αγκαλιές κλπ. Δεν αφήνει χάδια και φιλιά στο πρόσωπο, το σεβάστηκα. Οπότε περιοριστήκαμε στα φιλιά. Στην συνέχεια είχαμε αμοιβαία περιποίηση, και έναρξη πρώτου γύρου. Ξεκίνησε με στοματικό , απαλό , αγαπησιάρικο, όχι deep, ενώ υπήρξε και περιποίηση στα @@@ μετά από προτροπή μου. Στην συνέχεια συμμετείχε σε ότι άλλο ζητήθηκε μια χαρά, ακόμα και σε αυταρχικό που ζήτησα και δεν είχε θέμα να κάνει. Γενικά δεν αρνήθηκε κάτι σε λογικά πλαίσια πάντα και είχαμε έναν γύρο ο οποίος τράβηξε αρκετά καθώς είχαμε μπόλικη δουλίτσα να κάνουμε.. Μεγάλο χαμόγελο

Οσον αφορά το τελείωμα, μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν κάνει τελείωμα στο στόμα, συνεπώς θα πρέπει να αφαιρεθεί αυτό από την καρτέλα της. Επειδή είχα διαβάσει όλα αυτά με το τελείωμα που αναφέρουν οι συνάδελφοι , πρότεινα να τελειώσω στο στήθος της. Το δέχτηκε, αλλά μου τόνισε ότι δεν θέλει να πάει τίποτα στο πρόσωπο της. Δυσκολευτήκαμε η αλήθεια είναι να βρούμε τρόπο να τελειώσω, έβαλε και το μαξιλάρι μπροστά στο πρόσωπο της μην πάνε τα σπερματοζωάρια μου, τελικά επειδή σκοπός μου είναι να κάνω την κοπέλα να αισθανθεί άνετα και να με εμπιστευτεί , άλλαξα στάση και της είπα να με τελειώσει με handjob όπως και έγινε. Λύσεις πάντα υπάρχουν, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι είμαι, ξέρω να ελίσσομαι πια.. Χεχε!
.
Στην επικοινωνία ήταν πολύ καλή. Φιλική, επικοινωνιακή, ωραίο τυπάκι γενικά, δεν έχω παράπονο, μπορείς να συζητήσεις αρκετά πράγματα. Εκτίμησα ότι μου ξεκαθάρισε από την αρχή τι της αρέσει και τι όχι , μου είπε πχ από την αρχή ότι δεν κάνει παπάδες, δεν της αρέσουν οι απαιτητικοί πελάτες, οπότε απευθύνεται σε κοινό που θέλει ήρεμα πράγματα και να μπορεί να ακολουθήσει τα θέλω της.

Έφυγε στην ώρα της, χωρις καποια βιασύνη, το δωράκι της το πήρε στο τέλος, αποχαιρετιστήκαμε με αγκαλιά και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.
Συμπερασματικά ήταν μια συνάντηση όπως την περίμενα πάνω κάτω. Ειςέπραξα ακριβώς αυτά που περίμενα λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που είχα διαβάσει , τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο. Ακολούθησα τους ρυθμούς της , άκουσα αυτά που μου έλεγε και κοίταξα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα για να περάσουμε καλά, και μιλώντας για εμένα πάντα έμεινα ικανοποιημένος σαν γενική εικόνα

Κατά την γνώμη μου πάντως θεωρώ ότι η κοπέλα δεν έχει φτάσει ακόμα το ταβάνι της. Έχει και άλλα να δώσει. Μπορεί. Και κάνω μια πρόβλεψη ότι όταν με το καλό οι υπηρεσίες της φτάσουν ή και ξεπεράσουν ( ακομα καλύτερα) την εμφάνιση της, τότε θα μαζέψει άνετα ολο το χαρτί, όπως λέμε εμείς εδώ στην πιάτσα. Έγινα και εγώ της πιάτσας τρομάρα μου, δεύτερο βρακί δεν έχω να βάλω να πούμε. Χεχε!.

Η Ελίζα λοιπόν ήταν το ραντεβού μου για αυτό τον μήνα. Θα κάνω άλλο ένα ραντεβού πριν τα Χριστούγεννα και μετά το 2025 πάλι. Λίγα λίγα , γιατί πρέπει να μαζέψω λεφτά και για την προίκα μου, πλησιάζω και σε ηλικία γάμου πια, μπορεί το 2025 να γεννοβολήσω, ποιος ξέρει… Χαμόγελο με γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ypotaktikos97
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, xan4625, noelon και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2024
Αμα σκορπας τα μπικικινια σε στουντιοκοριτσα με τιμες cg πως θα μαζεψεις λεφτα για προικα βρε υποταχτικε?Τοοοοοσες υπαρχουν, τα χουν πει/γραψει ολοι οτι η κοπελα δεν κανει, πως την πατησες ετσι?
review reaction 1 Α-Ω, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1