Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 68569
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την κοπέλα την είχα πάρει πριν από δύο χρόνια το καλοκαίρι και είχα ζήσει επικές στιγμές. Είναι πανέξυπνη, επικοινωνιακή και σέξυ. Οταν την είδα ως Σοφία μου πήρε λίγο χρόνο να την θυμηθώ αλλά το πρόσωπό της μου είναι αξέχαστο. Το ίδιο συνέβη και σ'εκείνη όταν με θυμήθηκε και χάρηκε ιδιαίτερα. Μου ζήτησε ποτάκι και τα είπαμε να θυμηθούμε τα παλιά. και να πούμε τα νέα μας. Μου εξήγησε τους λόγους που απείχε και είχε καιρό να έρθει. Στη συνέχεια και μετά από μπάνιο που κάναμε και οι δύο άρχισαν αισθησιακά γλωσσόφιλα που κατέληξαν σε γλείψιμο από μέρους μου κάθε εκατοστού του κορμιού της. Μόνο στην κωλοτρυπίδα δεν της άρεσε και το σταμάτησα. Οταν συγκεντρώθηκα στο νεανικό θεσπέσιο μουνάκι της, δάγκωνε τα χείλη της, σπαρταρούσε, έκλεινε τα μάτια και το απόλαυσε μέχρι να χύσει. Μετά ανέλαβε δράση με μια πίπα απαράμιλλη. Αργή, βασανιστική, απολαυστική με περιποίηση παντού σε σημείο που έπρεπε να την σταματήσω μην έχουμε πρόωρο τέλος. Την κοιτούσα στον πλαινό καθρέπτη πως τον εξαφάνιζε όλον στο στοματάκι της. Μετά ανέβηκε από πάνω και έδωσε ρέστα, να την νιώθω μούσκεμα. Σιγά σιγά την σήκωσα και την πήγα στην άκρη του κρεβατιού και εκεί συνέχισα να την παίρνω βλέποντας την πλάτη και την κωλαρα της στον καθρέπτη και εκείνη κυριολεκτικά στον αέρα χωρίς ισορροπία αφημένη στα χέρια μου να την σηκώνω και να την στηρίζω. Ετσι ήρθε το τέλος μιας ακόμη επιτυχημένης συνάντησης μαζί της. Εφυγε λέγοντας πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα και πόσο τέλεια είναι όταν δεν καταλαβαίνεις τον χρόνο. Πραγματικά και 6 ώρες μαζί της θα κυλούσαν γρήγορα και τέλεια όπως πάντα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
270€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή