Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 18 10
Call-Girls
68919
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την έχω πάρει και παλιότερα και επειδή τότε ήταν μια συνάντηση από τις λίγες, έτσι και την ξαναπήραν μόλις της είδα ότι ήρθε.
Σπάνια ομορφιά,άγγελος, μικρή και κούκλα,περιποιημένη τέρμα παντού και ένα σωματακι πιπίλα.
Η ίδια επίσης πολύ καυλιάρα και γουστάρει, τουλάχιστον μαζί μου είναι πολύ παιχνιδιαρα.
Με θυμόταν κιόλας,
Δε θα περιγράψω αναλυτικά πράγματα γιατί η σοφία είναι ένα ωραίο μωρό και σωστή σε όλα της.
Θα την ήθελα λίγο καλύτερη στην πίπα.ολα τα αλλά είναι τέλεια
Να γαμας τέτοιο μουνακι, να σε παίρνει αγκαλιά και να τον περνει πιο βαθιά και να σκούζει μέχρι να μουσκευει τα μποτάκια της δεν είναι λίγο.
Γιατί είναι πολύ ωραίο μουνακι και γουστάρει τη δουλειά της αυτό έχω καταλάβει απτις συναντήσεις μας.
*Της αρέσει πολύ το γλυψιμο και στο γαμησι να ασχολείσαι με τις πατουσιτες της!
Σπάνια ομορφιά,άγγελος, μικρή και κούκλα,περιποιημένη τέρμα παντού και ένα σωματακι πιπίλα.
Η ίδια επίσης πολύ καυλιάρα και γουστάρει, τουλάχιστον μαζί μου είναι πολύ παιχνιδιαρα.
Με θυμόταν κιόλας,
Δε θα περιγράψω αναλυτικά πράγματα γιατί η σοφία είναι ένα ωραίο μωρό και σωστή σε όλα της.
Θα την ήθελα λίγο καλύτερη στην πίπα.ολα τα αλλά είναι τέλεια
Να γαμας τέτοιο μουνακι, να σε παίρνει αγκαλιά και να τον περνει πιο βαθιά και να σκούζει μέχρι να μουσκευει τα μποτάκια της δεν είναι λίγο.
Γιατί είναι πολύ ωραίο μουνακι και γουστάρει τη δουλειά της αυτό έχω καταλάβει απτις συναντήσεις μας.
*Της αρέσει πολύ το γλυψιμο και στο γαμησι να ασχολείσαι με τις πατουσιτες της!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή