Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 26 10
Call-Girls
79851
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μηνυμα για διαθέσιμες στο Glamour αφου ειχα κανει την ερευνα μου στο σαιτ. Η συγκεκριμενη μου γυαλισε και οταν ακουσα τα ευχαριστα της διαθεσιμοτητας την εκλεισα κατευθειαν. Ειχα τραβηξε μια μαλακια πριν παω με τις φωτογραφιες της, με τραβηξε πολυ αυτο το θηλυκο και το ηθελα πολυ πανω στον πουτσο μου. Οταν ανοιξε είδα σαφώς περιπου την ιδια γκομενα, μπαμπατσικη οπως γουσταρω και με ενα ελαφρως πονηρο χαμογελο. Αρχισε να σηκωνεται η πουτσα και το μου εκανε θετικο σχολιο. Η κουβεντα μαζι της ηταν ακομα πιο απολαυστικη, γουσταρει την παρεα και ειναι εξυπνη.
Παρολο την θετικη εντυπωση και την καλη αρχη, κρατησε την παραδοσιακη της σταση και δεν μου εδωσε φιλια. Ηταν απο τα λιγα αν οχι το μονο οχι που μου ειπε, κατα τα αλλα ειναι πολυ δοτικη και φυσικη, ιδανικη για gfe. Εχει καλες επιδοσεις στο στοματικο οπως και στο σεξ. Μου εκανε το καβαλημα που τοσο πολυ ηθελα και την εχυσα μια φορα στα βυζια και μια φορα τον κωλο. Απο αντοχες ειναι πολυ καλη, εχει αρκετα στενο μουνι και χυνει πανω στο σεξ.
Εχει μια διαφορα ηλικιας απο αυτην που δηλωνει, ισως 5 χρονια η και κατι παραπανω αλλα ειναι πολυ περιποιημενη και γλυκια με αποτελεσμα να μην μου κανει κακη εντυπωση ολο αυτο. Το οικονομικο αν και σχετικα ασημαντο ηταν ενας ακομα λογος να την εγκρινω για επαναληψη.
Παρολο την θετικη εντυπωση και την καλη αρχη, κρατησε την παραδοσιακη της σταση και δεν μου εδωσε φιλια. Ηταν απο τα λιγα αν οχι το μονο οχι που μου ειπε, κατα τα αλλα ειναι πολυ δοτικη και φυσικη, ιδανικη για gfe. Εχει καλες επιδοσεις στο στοματικο οπως και στο σεξ. Μου εκανε το καβαλημα που τοσο πολυ ηθελα και την εχυσα μια φορα στα βυζια και μια φορα τον κωλο. Απο αντοχες ειναι πολυ καλη, εχει αρκετα στενο μουνι και χυνει πανω στο σεξ.
Εχει μια διαφορα ηλικιας απο αυτην που δηλωνει, ισως 5 χρονια η και κατι παραπανω αλλα ειναι πολυ περιποιημενη και γλυκια με αποτελεσμα να μην μου κανει κακη εντυπωση ολο αυτο. Το οικονομικο αν και σχετικα ασημαντο ηταν ενας ακομα λογος να την εγκρινω για επαναληψη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή