Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 9764
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Άλλο ένα διήμερο στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων και όπως έχω συνηθίσει κλείνω και μία κοπέλα , συνήθως από το Glamour .
αυτή την φορά δεν ήμουνα και πολύ ζεστός γιατί προηγήθηκε ένα φαγοπότι με φίλους και ήμουν ξενύχτης και αρκετά κουρασμένος .(και δεν είμαι πλέον και πιτσιρικάς )
και εκτός από αυτό, η τελευταία συνάντησή μου ήταν με την Hetaira και ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά παρόλο που δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από τις κοπέλες .
ένα ραντεβουδάκι με χαλαρούς ρυθμούς , να περάσουμε ωραία ,και να αναχωρήσω.
αφού ζήτησα Mavie ή Kelly , και πήρα για άλλη μία φορά τον πούλο κατέληξα στην Βικτώρια . οι ώρες που μπορώ να κλείσω ραντεβού είναι συγκεκριμένες, οπότε οκ .
έρχεται λοιπόν το κορίτσι με μία μικρή καθυστέρηση στο ξενοδοχείο , είδα ακριβώς την κοπέλα του βιντεάκι που έχει στην καρτέλα της στην σελίδα του γραφείου , με ελαφρώς πιο άγρια χαρακτηριστικά .. ηλικία σίγουρα 5-6 χρόνια μεγαλύτερη , ύψος το ίδιο .
αγγλικά πολύ καλά , μπαίνει μέσα ,ζητάει κατευθείαν τα λεφτά ευγενικά, γίνονται οι συστάσεις , αγκαλίτσα και ένα γλυκό γλωσσόφιλο με το καλημέρα .
βγάζει τα ρούχα της ,(δεν έκανε μπάνιο αλλά ήταν καθαρή) στήθος μεγάλο , πολύ καλό και σωματάκι μια χαρά .. πολυταξιδεμένη από ότι κατάλαβα , γενικά συμπεριφορά έμπειρης γυναίκας .
στα του αγώνα όπως είπα ήμουν αρκετά κουρασμένος (το κατάλαβε και ή ίδια ) αλλά δεν έφυγα ανικανοποίητος . στοματικό εκατέρωθεν , από πλευράς της με χέρι και με έντονη περιποίηση στο κεφαλάκι .. το αιδοίο της έχει ωραία αίσθηση , γλωσσόφιλα σε αφθονία , φιλάει σιγά, ωραία , αισθησιακά και χωρίς υπερβολές . νομίζω ότι ήταν τα πολλά φιλιά που έχω πάρει από έσκορτ .. καλή καβαλάρησα , το στήθος βοηθάει σε αυτό , ιεραποστολικό ,συμπαθητικοί αναστεναγμοί , ξανά καβαλάρησα και κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να τελειώσω εύκολα και ένοιωθα και την κούραση .. γενικά με τις έσκορτ δεν τελειώνω εύκολα και πολλές φορές καθόλου , αλλά περνάω όμορφα .
το μόνο σπαστικό ήταν το κινητό της , τα μηνύματα κατά ριπάς .. τσιγαράκι από πλευράς της , φιλιά όπως είπα πολλά , κουβεντούλα άνετη , μπανάκι ,την είδα που είχε το μυαλό πολύ στο κινητό και τις είπα ότι άμα θέλει ας φύγει ενώ είχαμε 10-15 λεπτά ακόμα ... ντύνεται , ευχαριστώ πολύ , φιλάκι και τέλος .
γενικά ένα ραντεβού , διεκπεραιωτικό και από δύο μας . δεν ξέρω αν αποκτήσει κοινό και ούτε σε τι ρυθμούς αντέχει .. με μένα , πιο gfe δεν γίνεται . αλλά έτσι όπως την έκοψα αντέχει και το σφυροκόπημα .
αυτά για το κορίτσι , που κάνει την δουλειά του , όλα οκ ..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
xan4625
Σεβαστός
13
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, elpotero, Yatoputso και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2024
Αυτός ο πήχης ψηλά θα μας φάει φίλε μου. Δεν γίνεται να έχουμε κάθε μέρα κοπέλες σαν την Hetaira!
review reaction 3 xan4625
04 Νοεμβρίου, 2024
Υποθέτω ότι το τατού που φαίνεται στο βίντεο στο στήθος και στο πάνω μέρος της κοιλιάς θα το χτύπησε τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα. Επίσης, τις τελευταίες μέρες θα έβαψε και τα μαλλιά της. Γιατί η Βικτώρια που είδα εγώ είχε μαύρα μαλλιά περίπου στο ύψος των ώμων, δεν είχε τατού και είχε πολύ περισσότερα κιλά απ' ό,τι στις φωτογραφίες. Εκτός αν το γραφείο με έστειλε σε λάθος δωμάτιο.

Σε κάθε περίπτωση, η Βικτώρια είχε καλή συμπεριφορά στο δωμάτιο και προσπαθούσε να ικανοποιήσει.
review reaction 1 Bartender 74, xan4625
10 Νοεμβρίου, 2024
@at1sr ..τατουάζ είχε ένα μεγάλο στο στήθος .. είχε με περίεργη αφή , ίσως επειδή ήταν πρόσφατο .. δεν ξέρω ... εσύ πότε την είδες ? μου είπε ότι έχει ξαναδουλέψει Αθήνα ... και ότι ήταν σεφ σε εστιατόριο στη Πράγα ...Χαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3