Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 24749
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Daria την έβλεπα πολύ καιρό στο site τού GDE και είπα να δοκιμάσω μαζί της αφού πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση γυναίκας, πολύ ψηλή, τσουπωτη με μεγάλο στήθος.

Ας αρχίσουμε από την εμφάνιση, οι φωτογραφίες της είναι σχετικά ακριβείς, την δείχνουν λίγο πιο αδύνατη, έχει πάρει μερικά κιλά στην περιφέρεια, αλλά δεν χαλάνε ιδιαίτερα την γενική εικόνα, αν τα χάσει όμως σίγουρα θα ανέβει επίπεδο.
Το πρόσωπο της σχετικά καλό με δυνατό σημείο τα χείλη της, αλλά δυστυχώς φιλιά δεν δίνει.
Το σούπερ όπλο είναι οι βυζάρες της, στις οποίες όμως έχει ευαισθησία, άρα δεν μπορείς να παίξεις και πολύ μαζί τους, επίσης λόγω σωματότυπου έχει κωλαρα την οικία όμως δεν δίνει.
Σαν άτομο είναι πολύ επικοινωνιακό, κάνει χαβαλε και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις άνετα, μιλάει καλά αγγλικά και μπορείς να πεις πέντε κουβέντες παραπάνω, ζεί τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα και ξέρει καί λίγα ελληνικά.

Στο σεξ είναι ενεργητική, συμμετέχει, η πίπα της σχετικά καλή, όχι κάτι το φοβερό, λόγω του σώματος της δεν μπορεί στην στάση cow, την κουράζει, δεκτική στο γλειφομούνι χωρίς δάκτυλα όμως.

Η Daria απευθύνεται κυρίως σε συναγωνιστές με ισχυρή σωματοδομή για να μπορέσουν να χειριστούν αυτό το άλογο, και να πάρουν αυτό που θέλουν.

Δεν θα την ξανασυναντούσα γιατί ως βυζολάγνος δεν μπορώ να ευχαριστηθω τις βυζάρες όπως θέλω, επίσης φάουλ ότι δεν έδινε φιλιά, ούτε καν χωρίς γλώσσα και το πιο κύριο ότι μου πέφτει αρκετά ψηλή.

Να περνάτε καλά και να γαμάτε όσο μπορείτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Score73
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, hornyasfuck, Yatoputso και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2024
άλογο σωστά αλλά περισσότερο με φοράδα μοιάζει πλέον! υπήρχε
μια εποχή που ήταν μουνάρα
μοντέλο…
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, Score73, hornyasfuck
03 Νοεμβρίου, 2024
Την είχα δει πριν χρόνια και δεν ήταν γεμάτη. Τώρα βλέπω η καρτέλα την αναγράφει 75 κιλά που σημαίνει τουλάχιστον + 10.
review reaction 1 Bartender 74, Score73, hornyasfuck
04 Νοεμβρίου, 2024
Ευγενή σε βρίσκω... καθώς η επίγευση της κριτικής σου ειναι πολύ υποδεέστερη της βαθμολογίας σου! Καπέλο
04 Νοεμβρίου, 2024
@ Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα

Έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει κιόλας να έχει πατήσει τα τριάντα, εμένα μου είπε 27.

@Γιώργος Παπ.
Ναι πρέπει να είναι δέκα σίγουρα, δεν της φαίνονται πολύ γιατί είναι ψηλή, εγώ της είπα ότι πρέπει να χάσει τουλάχιστον πέντε.
Μένει πλέον μόνιμα εδώ, οπότε έχει αποκτήσει τις δικές μας διατροφικές συνήθειες!?

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4