Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σε κάποιες φωτό μου είχε φανεί απλά ΟΚ, σε άλλες σούπερ. Υπερίσχυσαν οι δεύτερες και την έκλεισα.

Θετικά:
• για τα δικά μου γούστα έχει ωραία χαρακτηριστικά που με το μακιγιάζ ήταν πολύ όμορφα
• με πάρα πολύ καλή διάθεση
• από καλή έως πολύ καλή η πίπα της
• καλά βυζιά
• δοτική σε όλα, και στην σούφρα της κωλάρας της (αρχικά με δάχτυλα και μετά πήρε όλο το θηρίο μέσα της)

Αρνητικά:
• Αγγλικά/επικοινωνία
• Πολύ κοντή ρε πούστη μου. Το είχα δει αλλά δεν είχα δώσει σημασία (δεν ξέρω γιατί).

Βασικά αισθάνθηκα αμήχανα που συνειδητοποίησα πόσο κοντή ήταν τελικά όταν μπήκε και έβγαλε παπούτσια. Και επειδή την έχω ξαναπατήσει (πριν από πάρα πάρα πολλά χρόνια) να ξεγελαστώ στο ύψος, αισθάνθηκα και λίγο βλαξ.
Εγώ πάντως προσπάθησα να μπω στον ρόλο να την χειριστώ σε διάφορες στάσεις επειδή είναι μανιτζέβελη (και λόγω ύψους), στο τέλος όμως μου βγήκε ότι προτιμώ άλλα μεγέθη.
Δεν πειράζει, μου έσφιξε καλά τον πούτσο (ειδικά από πίσω), τελείωσα μια χαρά, άδειασα κανονικά 2 φορές, προσπάθησε να με ικανοποιήσει και πάμε παρακάτω.
Προφανώς δεν φταίει σε κάτι η κοπέλα, όσοι γουστάρουν μικρόσωμες μπορεί και να την απολαύσουν στο maximum.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς