Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 69919
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καταρχάς πράσινα μάτια από που έχει η κοπέλα ?
Στο ύψος που αναγράφεται , λόγω του ξαφνικού ήρθε άβαφτη , αλλά νεανικό πρόσωπο με ωραία χείλια που δεν τα δίνει ,μάλλον λόγω του ότι φοράει σιδεράκια . Σώμα μέτριο για την ηλικία της σε όλα . Είχε πάρει κιλά και τα έχασε γιαυτο πιο χαλαρό το στήθος και ο κώλος αλλά γενικά ευπαρουσίαστη και χωρίς λίπος πουθενά .
Στις υπηρεσίες φιλί είπαμε ούτε για δείγμα , στοματικό πολύ καλό μπορεί να κάτσει με τις ώρες στριβογυρίζοντας στο κρεβάτι . Χάδια και δάχτυλο δέχτηκε και άναψε το κορίτσι .
Στο σεξ είναι αρκετά στενή και το ζει το πράγμα . Δεν είμαι των πολλών στάσεων αλλά 3-4 που δοκιμάσαμε ήταν πολύ δυνατή και την ένιωθα να σπρώχνει και αυτή .
Γενικά γουστάρει τα αργά πράγματα οπότε έπαιξα το παιχνίδι της μέχρι που στα 4 έπαιξα εγώ το δικό μου και είδα αντοχές καλές.
Τελείωμα και τις 2 φορές στο στόμα με άριστη περιποίηση χωρίς βιασύνες από μέρους της .
Το ραντεβού ήταν για 1 ώρα και το έκανα επέκταση μισή ώρα .
Το συμπέρασμα:
Αν και το κορίτσι δεν είναι αυτό το λαμπερό των φωτογραφιών , κάνει περίεργες γκριμάτσες και παίζει με τη φωνή της σαν πιστσιρίκι , φοράει σιδεράκια , δεν φιλάει , μιλάει αρκετά , δεν είναι το τοπ κορμί , εμένα με έφτιαξε . Κυρίως για το ότι το ζούσε και το καταλάβαινα .
Συγγνώμη αν δεν ξεδιάλυνα το μυστήριο με τη νεαρή αλλά κι εγώ ευχαριστημένος αλλά μπερδεμένος έφυγα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Herculas
Ανώτερος
18
Πόντοι:
6.765
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis_Greece4, james034, THV και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2024
Ερώτηση :
Εφόσον πέρασες καλά......γιατί έβαλες ότι ΔΕΝ θα την ξανασυναντούσες ;
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
02 Νοεμβρίου, 2024
Δε νομίζω ότι έχει κάτι παραπάνω να μου προσφέρει δεύτερη φορά . Για να ξαναδώ κοπέλα πρέπει εμφανισιακά να με καλύπτει και έγραψα ότι από εμφάνιση μέτρια πράγματα .
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
02 Νοεμβρίου, 2024
"Αν και το κορίτσι δεν είναι αυτό το λαμπερό των φωτογραφιών , κάνει περίεργες γκριμάτσες και παίζει με τη φωνή της σαν πιστσιρίκι , φοράει σιδεράκια , δεν φιλάει , μιλάει αρκετά , δεν είναι το τοπ κορμί..."

Τι ακριβως κανει καλα τοτε..; Στη βυζιτα ή πας για την εμφανιση ή για τις υπηρεσιες, αμα η γκομενα ειναι μετρια και σου λεει μη το ενα μη το αλλο, αστο καλυτερα... Καλο τσιμπουκι βρισκεις και στην παραλιακη χωρις να δωσεις 100+ ευρω.
Αυτο που τα ελληνικα γραφεια σε baitaroun με φωτοσοπ και τελικα αυτο που παιρνεις δεν εχει καμια σχεση με αυτο που διαφημιζεται πρεπει να σταματησει καποια στιγμη, εχει παραγινει η κατασταση...
review reaction 1 hornyasfuck, Herculas, Bartender 74
02 Νοεμβρίου, 2024
Dear men ? I want to remind you that I in no way, do not force you to meet me, it is your conscious choice. If I'm not to your taste, it's your choice?
I also want to remind you that Beauty (appearance) - for each person is associated differently ... everyone has different tastes and it is quite normal ? I am always, for comfortable mutual pastime, as I value your and my time ??
Love everyone and have a good time ??
Sincerely ~L~
Αγαπητοί άνδρες ? Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν σας αναγκάζω να με συναντήσετε, είναι δική σας συνειδητή επιλογή. Αν δεν είμαι του γούστου σας, είναι δική σας επιλογή?
Θέλω επίσης να σου υπενθυμίσω ότι η ομορφιά (εμφάνιση) - για κάθε άτομο συνδέεται διαφορετικά... ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό ? Είμαι πάντα υπέρ μιας άνετης αμοιβαίας ενασχόλησης, καθώς εκτιμώ το χρόνο σου και το δικό μου ??
Αγάπη και καλή διασκέδαση ??
Ειλικρινά, ~Λ~
review reaction 1 hornyasfuck, blizardeye, Herculas και 1 ακόμα μέλος
02 Νοεμβρίου, 2024
Dear Lika
Everything about a date is objective. The only thing that really matters is the mutual feeling and the chemistry.
I think we got plenty of that that's why I asked for a time extension.
review reaction 1 hornyasfuck, Haris
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5