Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 3815
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πιο πολύ παιδεύτηκα με τον τίτλο παρά με το τι θα γράψω..

Μετά από σύσταση της Καιτάρας, στέλνω στο νέο νούμερο του γραφείου και με 3 μηνύματα κλείσαμε την Eva για 2 ώρες +1 σε γνωστο ξενοδοχείο των ΒΠ.

Η κοπέλα ήρθε με 10' καθυστέρηση γιατί μπερδεψε τα δωμάτια Χαχαχα! . Μπήκε στο δωμάτιο ευδιάθετη και χαμογελαστή. Πολύ όμορφη, αδύνατη μοντελέ, με κωλαράκι αφράτο και απαλό ότι πρέπει για χαστούκια. Πρόσωπο όμορφο με ωραία σαρκώδη χείλη. Βυζιά 4αρια, καλή δουλειά, ίσως και από το βάρος να είναι λίγο κρεμαστά, αλλά δεν με χάλασε.

24 χρονών από Σιέρα Λεόνε με 2 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και λίγα ελληνικά. Στην ερώτηση αν δούλευε και στο παρελθόν στον χώρο, δεν θέλησε να απαντήσει.

Ζήτησε κόκκινο κρασί το οποίο και την κέρασα.

Με πολύ έξυπνο τρόπο και νάζι ζήτησε και τα λεφτά στην αρχή.

Από άποψη υπηρεσιών είναι ασυναγώνιστη. Σε GFE καταστάσεις είναι εφάμιλλη μπορεί και καλύτερη από τις Σ-Ν-Μ-Ι-Η. Και το λέω αυτό, έχοντας πλήρη επίγνωση της βαρύτητας της δήλωσης μου, και ελπίζω να μην μου έρθει κανένας πύραυλος εκ Κριμαίας, αν αυτό εδώ διαβαστεί από την .... . Χαχαχα!

Προτιμάει το πιο αργό και αισθησιακό σεξ, αλλά αντέχει και σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Ξέρει τι θέλει και δεν θα διστάσει να το ζητήσει και να σε κατευθύνει. Αποζητάει την στενή επαφή, τα φιλία σε στόμα και λαιμό. Σε παρακαλάει να την κρατάς σφιχτά αγκαλιά ενώ την ξεσκίζεις. Σίγουρα ενδείκνυται περισσότερο για GFE παρα για PSE.

Πίπα καλή με καταδρομικές και λίγη περιποίηση στην γύρω περιοχή. Δάχτυλα γενικά όχι, μέσα στην καυλα της μπορεί και ναι. Δυστυχώς το "εντελώς ξυρισμένο" της καρτέλας δεν ισχύει, οπότε γλειφομούνι δεν είχε.. Her loss.. ( αρχίζω να πιστεώ πως πρέπει να κουβαλάω και ξυραφάκια πλέον για να της στέλνουμε για ξύρισμα.. Τι είναι αυτό το κακό τελευταία...)

Είχαμε 3μιση γύρους. Μετά από έναν πολλά υποσχόμενο πρώτο γύρο, ζήτησα την επέκταση από το γραφείο και πήγαμε για 3ωρο. Ακολούθησαν δύο ακόμα γύροι 40-50' ασταμάτητου παθιασμένου σεξ έκαστος. Cow, Reverse, στον καναπέ, όρθια, ιεραποστολικό, doggy, πλαγιαστά, ότι θέλετε. Ιεραποστολικό και όποια στάση έχεις θέα την κωλάρα της είναι must επιλογές. Παίρνει πρωτοβουλίες και θα αλλάξει στάση, θέση κλπ. Την φανελα την πότισε ιδρώτα..

Καθόλη την διάρκεια, φουλ φιλιά χάδια, γλειψίματα κλπ. Τρελένεται να την ακουμπάς και να την χαϊδεύεις.

Στο τέλος του τρίτου γύρου δεν ένιωθα τα πόδια μου, και η τύπισσα γυρνάει και μου λέει μετά από 45' σεξ, ότι έχουμε ένα 20λεπτο και ότι θέλει κι άλλο.

Λέω να με ξεκάνει θέλει αυτή, δεν εξηγείται και της λέω να πάμε στο ντουζ μπας και έχουμε έπαρση σημαίας. Όντως είχαμε ωραία περιποίηση στο ντουζ το οποίο κατέληξε σε άγριο mouthfuck, αλλά με την επιστροφή μας στο κρεβάτι για τον γύρο, είδαμε υπήρχε χρόνος οπότε το σταματήσαμε.

Αν η συνάντηση τελείωνε εδώ θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάτι το απίστευτο. Όμως σε αυτό το σημείο η Eva, σε αυτό το σημείο αποφάσισε να δώσει μια στην καρδάρα με το γάλα και να την ρίξει.. Καθόλη την διάρκεια του ραντεβού πέταγε που και που κανένα "αχ θα ήθελα πολύ να πάμε για κανά ποτό, καφε κλπ" εγώ δεν έδινα πολύ σημασία, έλεγα μπορεί να ψάχνει χορηγό το κορίτσι... Έρχεται λοιπόν στο 90' +5 και μου σκάει την επική ατάκα "baby shower is extra and maybe since we had such a good time, you wanna give me some extra money because you can".

Όπως καταλαβαίνεται μένω λίγο ψιλομαλάκας και της λέω από πότε το shower together είναι έξτρα; Μου λεει το γράφει στο site. Και μου δείχνει το golden shower. Χμμμ; Της εξηγω τι εστί golden shower, στέλνω και στο γραφείο να την κατατοπίσουν και προχωράμε, και μου ξαναλέει, "ok shower is not extra, but maybe since we had such a good time, you wanna give me some extra money". Την αγνοώ μέχρι να την μαζέψει το γραφείο, και να φυγει..

Από εμένα μέχρι τα τελευταία 5 λεπτά είχε σίγουρα 2-3 επαναληπτικές γιατί οι υπηρεσίες της ήταν απίστευτές, αλλά λόγω συμπεριφοράς και κουτοπονηριάς τρώει άκυρο. Ελπίζω το γραφείο μετά την κουβέντα που έγινε με τα κορίτσια του Pleasure, αλλά και με την Καίτη να την βοηθήσουν γιατί πραγματικά δεν χρειάζεται τέτοιες κουτοπονηριές για να μαζέψει χαρτί η συγκεκριμένη, εφόσον συνεχίσει να γαμιέται όπως γαμήθηκε μαζί μου.

Εύχομαι να διορθώσει την συμπεριφορά της, γιατί είναι κρίμα με τέτοιες υπηρεσίες να μην κάνει μεγάλη καριέρα.

Πριν το σκηνικό στο τέλος η βαθμολογία για την συμπεριφορά θα ήταν 15/10.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
GeneralWinter
Ανώτερος
48
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gymaster, makao, andronikos3 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2024
Εμπεριστατωμένη αξιολόγηση. Μου αρέσει πολύ που την περιγράφεις ως δυνατή στο GFE. Από την άλλη η κουτοπονηρια σίγουρα με χαλάει, αλλά από την άλλη, έκανες πολύωρο ραντεβού, σου λέει έχει λεφτά, κάτσε μπας και του τα μασησουμε παραπάνω. Θέλω να δοκιμάσω με μαύρη, φαίνεται καλή περίπτωση, αλλά με κάνει να αμφιταλαντεύομαι η κριτική σου....
review reaction 1 Elampra, hornyasfuck
01 Νοεμβρίου, 2024
Κλασική συμπεριφορά Αφρικανής . Λόγω δουλειάς έχω πάει αρκετές φορές στην Μαύρη ήπειρο και αυτές είναι σύνηθες πρακτικές . Κοιτάνε πάντα να σου πάρουν κάτι παραπάνω . Δεν τις αδικώ . Είναι το σύνδρομο της επιβίωσης το οποίο ριζώνει στο υποσυνείδητο.
review reaction 1 xan4625, Elampra, kavlalex και 3 άλλα μέλη
01 Νοεμβρίου, 2024
Ρε την πουτάνα τι έπαιξε...
review reaction 1 hornyasfuck
01 Νοεμβρίου, 2024
Μου έχει τύχει στο παρελθόν (όχι από αυτήν, ούτε από αυτό το γραφείο) να ζητηθεί ένα εξτραδάκι, σαν tips ας πούμε..επίσης μου έχει τύχει μετά απο 3-4 συναντήσεις με κοπέλα, όπου πλέον είχαμε γνωριστεί καλά να μου πει ''αν θες μπορείς να με καλείς και απευθείας'', υποθέτω και τα δύο είναι part of the game. Στην πρώτη περίπτωση να βγάλουν ένα έξτρα χαρτζιλίκι, στην δεύτερη να έχουν και δικό τους κύκλο με 5-10-15 πελάτες εκτός γραφείου.
review reaction 1 xan4625, hornyasfuck, james034 και 1 ακόμα μέλος
01 Νοεμβρίου, 2024
"Σε GFE καταστάσεις είναι εφάμιλλη μπορεί και καλύτερη από τις Σ-Ν-Μ-Ι-Η."
Heresy!! Χαχαχα!
01 Νοεμβρίου, 2024
έπρεπε να δώσεις τα extra για golden shower να μάθει Αγγελούδι
01 Νοεμβρίου, 2024
@kavlalex σίγουρα να πας να την δεις, ειλικρινά ακόμα σκέφτομαι τι γαμησι ήταν αυτό το χθεσινό. Από υπηρεσίες στο δικό μου ραντεβού ήταν για να γίνει στάνταρ επιλογή για πολλά ραντεβού. Φαντάζομαι ότι το γραφείο θα τις έχει μιλήσει, οπότε μπορεί να πήρε το μήνυμα.

Σίγουρα το 150 δεν θα το κλάψεις..

Για όποιον ήθελε να πάει με αφρικανα για το παλμαρέ του είναι ασφαλέστατη επιλογή.

@koursare συμφωνώ απόλυτα απλά στον κύκλο μας, ταπεινή μου άποψη, είναι λάθος στρατηγική. Με το σεξ που κάνει το κορίτσι, δεν χρειάζεται κουτοπονηριές για να βγάλει μαρούλι.

@elampra ναι οκ, πολλές δίνουν και ινσταγκραμ και κόκκινο φάκελο με το τηλέφωνο τους (τα λέω καλά Βουνε; Χαχαχα! ) κλπ στον πελάτη που μπορεί να τον έχουν δει αρκετές φορές και μπορεί να πηγαίνουν και για καφέ και για φαΐ και να βλέπονται με πελάτες στα ρεπό ή και αλλού ή ακόμα και να προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες και έξτρα που δεν αναγράφονται. Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά όχι από το πρώτο 40λεπτο..
01 Νοεμβρίου, 2024
@koursaros66 Σωστά! ΥΓ: "Συνήθεις πρακτικές"
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8