Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 1 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δυστυχώς δεν με εχει παει καλα με το glamour τελικα χωρις κριτικη τίποτα. Η κοπέλα αρχικά είναι πολύ πιο μέτρια απο τις φωτο αλλα αυτο είναι το ελάχιστο.
Ερχεται η κοπέλα και είναι στο κινητό τα πρώτα 10 λεπτά αράζω και γώ λέω μην την διώξω πάντα τα ίδια λάθη, Αν δεν σε σέβονται απο την αρχή γιατί να γίνει στην πορεία? Αφού την κοιτάω με απορεία να δώ που θα φτάσει και ενώ έχουμε πει μόνο ένα γεια, έχοντας ξενερώσει φούλ. Έρχεται ξεκινάμε και ενώ έχω τηλεφωνίσει και έχω ρωτησει αν η κοπέλα φιλάει με γλώσσα γιατί για μένα όποιες φιλάνε με γλώσσα το ζουν παραπάνω και μπαίνουν στο ρόλο όσες δεν φιλάνε τα κάνουν όλα διεκπεραιωτικά τουλάχιστον έτσι μου έχει τύχει μέχρι τώρα, η κοπέλα οριακά δεν φιλάει στο στόμα. Εκεί που παω να κατέβω να γλιψω λίγο μπας και αναψουν τα αίματα με παίρνει η μποχα και κάνω μια γρήγορη στροφή και πάνω. Εκεί έπρεπε να ευχαριστησω και πούλο δυστύχως δεν το έκανα. Προχωράμε κακο γαμήσι όλα αργα γτ ποναγε. Γενικα μου βγηκε η ψυχουλα.

Γενικά θέλω να είμαι επιεικής γιατι και αυτες την δουλειά τους κάνουν και δεν είναι έυκολη αλλά κάπου όπα. Γραφτε καμιά κριτική παλικάρια γιατί οι φόλες πολλαπλασιάζονται και καίμε πραγματικά τα λεφτά μας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 Jack_of_all_trades, stadeos, THV και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2024
"και γώ λέω μην την διώξω πάντα τα ίδια λάθη"
"Αν δεν σε σέβονται απο την αρχή γιατί να γίνει στην πορεία?"
"Εκεί έπρεπε να ευχαριστησω και πούλο δυστύχως δεν το έκανα"
Να μαντέψω γιατί; Γιατί "έδωσες τόπο στην οργή και είπες μήπως αλλάξει κάτι στην πορεία/το σώσει με ένα καλό γαμήσι"
Τα ίδια και τα ίδια γράφετε ολοι
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
01 Νοεμβρίου, 2024
Ευχαριστώ και ψηνόμουν να την πάρω για το αναλ
review reaction 1 xan4625
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2