Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 1 10
Call-Girls
3369
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνεννόηση με γραφείο άψογη, η κοπέλα ήρθε στην ώρα της με χαμόγελο.
Γλυκι; παρουσία πρόσωπο, σώματακι καλό για αυτούς που τους αρέσουν τα petite μια χαρά.
Βυζακι καλό αν και δεν μου αρέσουν τα σιλικονατα, Καλή ρογα για πιπιλισμα.
Στα του αγώνα: πιπα μέτρια και πολύ χέρι που δεν το κόβει εύκολα.
Βάλαμε σκουφάκι και ξεκινήσαμε, κάπου όμως επειδή χαλάστηκα και σταματήσαμε, λέει διαλλειμα κάνουμε τσιγαράκι και πάμε να ξανά ξεκινήσουμε, μου λεει: δεν θα κάνουμε και συνέχεια πιπα!
Τέλος πάντων πάμε και συνεχίζουμε αλλά είναι λίγο του στυλ να τελειώνουμε να φεύγω και δεν δέχεται και πολλά πολλά (λίγο διεκπαιρεωτικη).
Ίσως ήταν και η μέρα αλλά δεν το προσπαθεί και ιδιαίτερα.
Να μην τα πολυλογω στο 40λεπτο είχε μπει για μπάνιο και είχε ντυθεί, μετά το ρίξε στην επικοινωνία ότι θέλει να ξέρει από την αρχή τι θες για να προσαρμοστει.
Γλυκι; παρουσία πρόσωπο, σώματακι καλό για αυτούς που τους αρέσουν τα petite μια χαρά.
Βυζακι καλό αν και δεν μου αρέσουν τα σιλικονατα, Καλή ρογα για πιπιλισμα.
Στα του αγώνα: πιπα μέτρια και πολύ χέρι που δεν το κόβει εύκολα.
Βάλαμε σκουφάκι και ξεκινήσαμε, κάπου όμως επειδή χαλάστηκα και σταματήσαμε, λέει διαλλειμα κάνουμε τσιγαράκι και πάμε να ξανά ξεκινήσουμε, μου λεει: δεν θα κάνουμε και συνέχεια πιπα!
Τέλος πάντων πάμε και συνεχίζουμε αλλά είναι λίγο του στυλ να τελειώνουμε να φεύγω και δεν δέχεται και πολλά πολλά (λίγο διεκπαιρεωτικη).
Ίσως ήταν και η μέρα αλλά δεν το προσπαθεί και ιδιαίτερα.
Να μην τα πολυλογω στο 40λεπτο είχε μπει για μπάνιο και είχε ντυθεί, μετά το ρίξε στην επικοινωνία ότι θέλει να ξέρει από την αρχή τι θες για να προσαρμοστει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 28, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν