Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση λοιπόν με Kiara. Ήταν μόλις λίγες μέρες στην Αθήνα και δεν ξέρω αν και αυτό έπαιξε ρόλο στην φοβερή της διάθεση και δοτικότητα να κάνει τα πάντα να ευχαριστήσει.
Πολύ γλυκιά ‘πετιτ’ κοπέλα με την κλασική λατίνα περιφέρεια όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο άλλες. Κατά την άποψή μου πολύ καλή. Στήθος 4αρι μεγάλο με μεγάλες φοβερές θηλές.
Δίνει γλωσσόφιλα αβέρτα και τα αναζητά και η ίδια.
Πολύ καλή πίπα. Όχι από τις πιο βαθιές αλλά πολύ καλή σε τεχνική, κοιτάει και στα μάτια όσο κάνει που είναι φοβερά καυλωτικό. Στα του αγώνα όπως είπα και παραπάνω φοβερά δοτική, άψογη συμμετοχή και σε κάνει να πιστεύεις ότι και αυτή περνάει πολύ καλά. Στο πρωκτικό ζορίστηκε λίγο αλλά δεν διαμαρτυρήθηκε και προς το τέλος μάλλον της άρεσε κιόλας.
Ο δεύτερος γύρος επίσης σε παρόμοιους ρυθμούς και αρκεί να πω ότι με τελείωσε και 20 λεπτά πριν τη λήξη. Πράγμα εντελώς σπάνιο. Οπότε κάτι έκανε καλά.
Επίσης δεν μιλάει αγγλικά. Έπαιξε μεταφραστής αν και δεν είπαμε (με λόγια τουλάχιστον) πολλά.
Οι φωτογραφίες είναι αρκετά ακριβής αν εξαιρέσεις το μαλλί που στις φωτό είναι φτιαγμένο το μαλλί ‘για γάμο’ και στην πραγματικότητα είναι πιο κοντά αυτή στην παραλία με το βρεγμένο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 29, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή