Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 9 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λίγα λόγια κι απο μένα, αν και είναι πλήρως κατατοπιστικές οι κριτικές που διάβασα ήδη εδώ απο τους συναδέλφους.

Είναι μια 30 χρονών γυναίκα από την Ουκρανία, όμορφη, χαμογελαστή όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες μείον το ρετουσάρισμα στο δέρμα που τα κάνει όλα τόσο λεία και πλαστικά.
Χαμόγελο συνέχεια, πάθος ατελείωτο και διάθεση απίστευτη παρόλο που την συνάντησα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Πίπα εξαιρετική, ενθουσιώδης και μέχρι τη ρίζα, κάτι που σχεδόν ποτέ δεν έχω ξαναζήσει.
Γαμήσι ακούραστο και αχόρταγο, απο κοπανήματα μόνη της, μέχρι που κρατούσε ανοιχτά τα κωλομέρια της για να απολαμβάνω τη θέα.
2 ώρες σχεδόν κοπανιόμασταν χωρίς ανάσα... τι άλλο να πώ;
Το τέλος ήρθε με αυτήν ανάποδα και εμένα να της γαμάω το λαιμό τέρμα όπου και έχυσα και μετα συνεχισε να με πιπωνει με όρεξη να πάρει και την τελευταία σταγόνα.

Όχι απλά αξίζει, αλλά τολμώ να πώ ότι είναι απο τις κορυφαίες που έχει φέρει ποτέ το γραφείο αλλα και που έχω βιώσει γενικά.
Σίγουρα θα υπάρχει και παράγοντας "χημεία" αλλά για να γράφονται τόσα καλά λόγια απο όλους μέχρι τωρα... Είναι όντως εξαιρετικού επιπέδου.

Τα μόνα "μελανά" σημεία είναι ότι όντως θελει ενα δεκαλεπτο στην αρχη να ετοιμαστει, και επιδιώκει να μιλήσει, αλλά την ώρα του σεξ.... σκυλί του πολέμου!
Το άλλο είναι το πόσο δύσκολο ήταν να κλείσω ραντεβού παρόλο που δοκίμασα 4 μέρες πρίν, βρήκα μόνο αργά τη νύχτα και παρόλο αυτό τον προγραμματισμό... έφτασε 40 λεπτά αργότερα απο την ώρα που είχαμε συνεννοηθεί με το γραφείο.
Καλό θα ήταν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις να μην υπάρχουν απο ενα τόσο καλό γραφείο.

Μεθαύριο φεύγει αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής σε λίγο καιρό αφού περάσει κι από άλλη μία χώρα πρώτα.

Χαίρομαι τρομερά για την εμπειρία αυτή και μακάρι να είχα το budget και την τύχη να την έχω για εβδομαδιαία ραντεβού. Αχόρταγος μια ζωή θα μείνω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
kelenor
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, dracoumel, elpotero και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2024
Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη. Αφού έκατσε μόνο 2 εβδομάδες, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει πάλι για λίγο, όπως ακριβώς έκανε μια άλλη πέρσι τέτοια εποχή, και μην την είδατε πάλι.

Αν όχι, προχωράμε!
review reaction 1 xan4625, hornyasfuck, kelenor και 1 ακόμα μέλος
30 Οκτωβρίου, 2024
Απ'οτι μου είπε και η ίδια, το εχει στα σχεδια της να γυρισει, απλα θα περασει απο αλλού πρωτα. Ισως να την δουμε προς τέλος του χρόνου η την αρχη του επομενου; Εικασίες κανω. Παει το δώρο των Χριστουγέννων!
review reaction 3 review reaction 1 xan4625, Bartender 74, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
30 Οκτωβρίου, 2024
αν γυρίσει βλέπω να πλακωνόμαστε στο ξύλο μεταξύ μας ... μας κατάπιε και έφυγε η μικρή ... το κασέ της βέβαια θα είναι στα 180 σίγουρα , μην είναι και παραπάνω ... και τα εξτραδάκια μάλλον λιγότερα ..
review reaction 3 review reaction 1 kelenor, BigMountain, Bartender 74
31 Οκτωβρίου, 2024
Έχει ταξίδι/α με την φαμίλια και μετά ίσως γυρίσει, αλλιώς τραβάτε στην Κύπρο να την πετύχετε για ραντεβού...
review reaction 1 kelenor, BigMountain, Bartender 74
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4