Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 15 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
αποφασισα να συναντησω την Εμμα . παλιο στουντιοκοριτσο [ σε Τριγγετα κλπ] την οποια πριν καποια χρονια ειχα ξαναπαρει στο εν λογω γραφειο. δυστυχως οι αναμνησεις μας καμμια φορα μας ξεγελουν. και νομιζουμε οτι ολα ειναι οπως τα αφησαμε. ενω λοιπον καποτε η Εμμα ηταν δροσερη αψεγαδιαστη και με πολυ κεφι , οταν την συναντησα στο χοτελ της αντι να ηταν ξεκουραστη κ χαλαρη που δεν την ταλαιπωρησα με outcall κ κυριως επειδη εβλεπε ενα παλιο γνωστο την πετυχα αραχτη στο κραβατι σαν να ειχε μολις ξυπνησει. [ το ραντεβου ηταν 20.30] αβαφτη ξεμαλιασμενη κ δυστυχως τα σπυρακια στο προσωπο εμφανη λογω απουσιας μακιγιαζ. βαριεστημενη υποδοχη [ αν κ με θυμηθηκε- τουλαχιστον ετσι καταλαβα] . πηγα στο μπανιο κ η κυρια ουτε που σηκωθηκε. χαδακια ελαχιστα. παει για στοματικο κ παιρνει κατευθειαν το προφυλακτικο. ωπα της λεω...Μου λεει ...καλυτερα; ετσι...[ για ποιον λέω εγω?] παρα ταυτα συνεχισε με προφυλατκικο. μετρια πιπα χωρις ρυθμο...της λεω να ανεβει...μου λεει ειμαι κουρασμενη,ελα εσυ [ δεν παμε καλα λεω] παμε για ιεραποστολικο ,ψευτικα χαζομουγκρητα κ καμμια συμμετοχη] της λεω ελα απο πισω ορθια ...οχι ποναω...[ γαμω την τυχη μου] στα 4 κανονικα και γρηγορα για να σηκωθω να φυγω...το ραντεβου κραταει 35 λεπτα συνολικα. ειχα κλεισει για ωρα εναντι 140 ευρω. της δινω 150...ζηταω ρεστα...παπαλα....ε αντε κ .....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
oldboy
Ανώτατος
48
Πόντοι:
11.020
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, dracoumel, Leviathan και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2024
150€ για υπηρεσίες Μεταξουργείου. Κανονικά με το τσιμπούκι με προφυλακτικό και το μη κλείσιμο της ώρας, έπρεπε να της δώσεις ένα 100ρικο.
Και πολύ της είναιΈρχεται ροπαλιά
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
30 Οκτωβρίου, 2024
Στης υπηρεσίες Μεταξουργείου έπρεπε να έδινες και ανάλογα λεφτά , δλδ ένα μηδενικό λιγότερο !!!
Το γραφείο το ενημέρωσες τι είπαν ;;;
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
30 Οκτωβρίου, 2024
Με το που σου είπε,
"Είμαι κουρασμένη έλα εσυ"
Έπρεπε να την κάνεις...
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck, oldboy και 1 ακόμα μέλος
30 Οκτωβρίου, 2024
Δεν ενημερωσα το γραφειο. δυστυχως. ειχα μια ελπιδα οτι στην συνεχεια θα γινοταν η παλια καλη Εμμα αλλα τζιφος....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4