Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 7 10
Call-Girls 41163
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλημερα παικτες αλανιαρηδες πουτανιαριδες και ολα τα συναφη κοσμιτικα επιθετα και τιτλους τιμης.
Ετεροχρονισμενη Κριτικη καθως τρεχω και δεν φτανω οπως οι πιο πολλοι και δεν ειχα χρονο .
Πιεζομαι στην δουλεια και ερχομαι σε επαφη με καθε ειδους θυληκα τα οποια μου δημιουργουν διεστραμενες και ανωμαλες σκεψεις.ο
φιλος απο κατω συνεχεια σε αναταραχη φωναζε θελω μεζε και συνεχεια εδειχνε την επιμονη του ορθιος και σκληρος με λιγα λογια
καυλες στα κοκκινα προσπαθουσα να κλεισω με τις εταιρες που αισθανομαι ανετα και σεβονται των οβολο μου αλλα τζιφος προσπαθησα ακομα και
με αυτες που ειναι μετριο προς καλο ακομα και μετριο προς μετριο αλλα και παλι δεν.
Συμβαινει καθως δεν μπορουμε να εχουμε οτι θελουμε καθως και εκεινες εχουν κοινο και βιοποριζονται απο αυτο.
Ανοιγω λοιπον την εγκυκλοπεδια του bourdela.com και αρχιζω την αναγνωση για να αποκτησω επιμερους μορφωση μιλαμε για συνεπεια
που δεν την επεδιξα ποτε στα χρονια της μαθησιακης νιοτης.
Αφου εφωτισθικα σαν των βουδα και εγινα πεφωτισμενος η γνωση και η πληροφοριες με οδηγησαν στην Εταιρα Μιλα
Εκλεισα πιο νωρις επιβεβαιωσα το Ραντεβου και οδηγηθηκα σε γνωστο παιδοτοπο περοποιηθηκα των εαυτο μου ηπια τα ποτακια για να
φτιαχτω πηρα το και το αναλογο κερασμα για εκεινη και περιμενα.
Η πορτα χτυπησε και μπηκε ενα ψηλο ομορφο λυγερο λουσμενο αρωματισμενο χαμογελαστο κοριτσι το οποιο μου χαρισε ενα γλυκο πεταχτο φιλι
Τοποθετησε τα πραγματα της τακτοποιηθηκε ηπιε απο το κερασμα και προς μπανιο επιστροφη μονο με την πετσετα.
Επειδη λοιπον τα γουστα διαφερουν εμενα μου αρεσαν ολα επανω της και οι περιγραφες των κριτικων που εχει ειναι αληθινες
να πω σε αυτους που τις κανανε μπραβο σας γιατι δεν ειστε ψευτες
Η αψιμαχιες ξεκινησαν με εντονα φιλια χουφτωματα μια ωραια φαση η μικρη ειναι εμπειρη με λιγα λογια μικρη σε ηληκια με εμπειρια μεγαλης στοματικο αρκετα
καλο την πρωτη τελειο την δευτερη παιχτηκανε 2 γυροι με τις γνωστες γυροβολιες εντονα αχ βαχ σεχ με ενταση και χαλαρο κιολας
Περασα πολυ καλα και το 2ωρο περασε λες και ηταν λεπτο μπραβο στο κοριτσι που θελει αντρας να περασει καλα και μπραβο και στους παικτες για τις σωστες
και αψογες πληροφοριες να μαστε ολοι καλα για να κανουμε γουστα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 25, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή