Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 87 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Άρτεμις πριν πολύ καιρό .Η επικοινωνία για να κλείσουμε ραντεβού πολύ εύκολη . Έφτασε στην ώρα της ντυμένη με ένα τιγρέ φόρεμα το οποίο την κολάκευε ιδιαιτέρως .Μια πολύ όμορφη κοπέλα , με ευγενική παρουσία .Έχει έντονα τα μεσογειακά χαρακτηριστικά αποτυπωμένα στο πρόσωπό της .Το σώμα της όπως ακριβώς είναι στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει .Πληθωρικό με αρκετά πιασίματα τα οποία της προσδίδουν μια αισθησιακότητα και την κάνει ακόμα πιο καύλα ως γυναίκα .Έντονη εντύπωση μου έκανε η καθαριότητα της . Ξεκινήσαμε με στοματικό με περίσσιο αισθησιασμό , το οποίο μπορώ να πω ότι είναι και το δυνατό της σημείο .Μετά γύρισε και ξεκίνησα και εγώ να της γλέιφω το μουνάκι . Τρομερή ενέργεια από μέρους της , ώστε να σε ευχαριστήσει και να περάσεις τέλεια μαζί της . Με καβάλησε και ξεκίνησε τα γνωστά της καθίσματα πάνω κάτω στην αρχή με αργό ρυθμό και μετά ανέβασε ταχύτητα . Στην συνέχεια ανέβηκα εγώ από πάνω της και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και με βαθιές διεισδύσεις να μπαινοβγαίνω στο στενό της μουνάκι αγκαλιάζοντας με δυνατά στην μέση . Κάποια στιγμή που κατέβηκα να την ξαναγλείψω με κλείδωσε με τα πόδια της τόσο πολύ δυνατά πράγμα που μου άρεσε μπορώ να πω . Στο τέλος της συνάντησης μου εκμυστηριεύτηκε κιόλας ότι στην τελευταία μας συνάντηση την είχα κάνει να τελειώσει πιο πολλές φορές .Εν συνεχεία μου στήθηκε στα τέσσερα όπου εκεί έδωσα δυνατό σφυροκόπημα .Ο κώλος της πραγματικά είναι τόσο σφιχτός που πολύ σωστά τον παρουσιάζουν σαν πέτρα . Από στάσεις ακολουθεί τον παρτενέρ της και ό,τι της λες το κάνει χωρίς μα και μου .Έχει τέλεια ανοίγματα και πολύ αισθησιακή φωνή . Τελείωσα μια φορά δυνατά μέσα στο στόμα της και διακριτικά πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει στον νυπτήρα. Χαριτολόγοντας μου είπε ότι ηταν πάρα πολύ μεγάλη η ποσότητα των σπερματικών μου υγρών και της έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση .
Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε όλα καθώς μπορείς και να μιλήσεις με την Άρτεμις για πολλά θέματα εκτός από το σεξ και είναι πολύ καλή ακροάτρια. Αν γράψω ένα αρνητικό μόνο είναι ότι δεν με άφησε να κάνω πρωκτικό λόγω μεγέθους , μου το αρνήθηκε η κοπέλα πολύ ευγενικά και το αποδέχτηκα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί