Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 9 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ραντεβού πολύ εύκολα κανονισμένο από την προηγούμενη Δευτέρα με το γραφείο για 3ώρες με δυνατότητα επέκτασης, αν χρειαζόταν.

Η κοπέλα έφτασε με 10' καθυστέρηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου την περίμενα. Από την αρχή μπήκε μέσα με μια πολύ καλή διάθεση. Όμορφο γλυκό πρόσωπο, με ωραίο σώμα με κάποια ελαφρά πιασίματα. Εντελώς φυσική από πάνω μέχρι κάτω. Σε καμία περίπτωση δεν την κάνεις για 30 χρονών που είναι. Με το ζόρι 24-27. Έχει μια έμφυτη φυσική νεότητα.

Μιλάει πολύ καλά αγγλικά, αλλά μιλάει και πολύ, ή τουλάχιστον σε εμένα δεν έβαζε γλώσσα μέσα. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν άσχημη ή βαρετή η συζήτηση μαζί της, κάθε άλλο πάρα πολύ ευχάριστη, αλλά δεν είχαμε βρεθεί για να τα πούμε, αλλά για να γαμηθούμε. Οπότε σε όποιον την δει τις επόμενες 2 μέρες, καθώς θα φύγει στις 31/10, θέλει αρκετή προσοχή στην διαχείριση του σόσιαλ κομματιού. Κύριος λόγος που η βαθμολογία στο VFM είναι τόσο χαμηλά.

2ο σημείο που θέλω να θίξω είναι ότι έπαιρνε τον χρόνο της στο μπάνιο, ίσως λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

3ο σημείο ότι δεν ήταν πλήρως ξυρισμένη στην ηβική περιοχή. Δεν ξέρω γιατί αυτό με κυνηγάει σε όλες τις τελευταίες συναντήσεις, αλλά ίσως κάτι λέει..

Όταν καταφέρνεις να ξεκινήσεις τον αγώνα η κοπέλα συμμετέχει πλήρως, με αισθησιακά χάδια, φιλιά με γλώσσα, γλειψίματα παντού. Σου κάνει και κάτι body to body με λιπαντικό που σε στέλνουν.

Δάχτυλα δέχθηκε με αγάπη και στοργικότητα, προτιμάει τους πιο αργούς ρυθμούς όπως μου είπε.

Η πίπα της αριστουργηματική, με φτυσίματα, deepthroat που δεν καταλήγουν σε mouthfuck, αλλά σε throatfuck. Σε ένα από αυτά πρέπει να της έγινε απευθείας κατάθεση στο στομάχι... Το τρομερά αξιοσημείωτο είναι πως μετά την κατάθεση, τον είχε μέσα στο στόμα της και τον ρουφούσε, χωρίς υπερβολή για κανένα 5λεπτο, σα να ήθελε να στραγγίσει και την τελευταία σταγόνα, ενώ έκανε και κάποια ιδιαίτερα παιχνίδια με την γλώσσα της. Τρομερή εμπειρία.

Κατά την διάρκεια του σεξ είχε πολύ δυνατή συμμετοχή, το ζούσε, σου έδινε την εντύπωση ότι γούσταρε τόσο πολύ που αν της δινόταν η επιλογή δεν θα ήθελε να είναι πουθενά αλλού. Θα τολμήσω να πω, πως η συμμετοχή της συναγωνίζεται εύκολα τα 3 ιερά τέρατα (S.,D.,M. - όποιος καταλαβε κατάλαβε), αλλά σε αντίθεση με αυτές σου δίνεται η εντύπωση ότι είναι πιο αυθεντική και λιγότερο επαγελματική.

Το γενικά καλό κλίμα, η χημεία με την κοπέλα, με είχαν ήδη από το πρώτο 40 λεπτό κάνει να ζητήσω επέκταση για 4 ώρες, παρά τα 2-3 αρνητικά που ανέφερα παραπάνω. Όμως, κάποια παρεξήγηση πρέπει να έγινε μεταξύ της κοπέλας και του γραφείου αναφορικά με την επέκταση και στη συνέχεια εκτυλίχθηκε ένα περίεργο και άβολο σκηνικό, το οποίο δεν θα διηγηθώ ούτε θα αναλύσω, το οποίο αμαύρωσε σε έναν βαθμό την μέχρι εκείνης στιγμής καλή βραδιά. Τέταρτη ώρα πάντως δεν είχαμε.

Από ότι κατάλαβα, την έχετε ξεπατώσει την κοπέλα και δυσκολεύεται να ακολουθήσει τους ρυθμούς της δουλειάς. Όπως μου ανέφερε όταν/αν επιστρέψει, σίγουρα θα επιζητήσει κάποια αλλαγή σε αυτό τον τομέα.

Αν δεν είχε παιχτεί το παραπανω σκηνικό σίγουρα ο τόνος της κριτικής θα ήταν πιο διθυραμβικός.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2024
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν