Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 89 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Άννα την παίρνω τακτικά εδώ και 8 χρόνια περίπου. Παρόλο που έχουν περάσει τα χρόνια είναι σούπερ αξιόπιστη συνεπής και επαγγελματίας. Έχει πλήρες πακέτο με κωλο είναι υπομονετική ποτέ δεν βιάζεται και δεν κοροϊδεύει. Είχα να βρεθώ μαζί της από την άνοιξη οπότε σε τηλεφώνημα μου μου πρότεινε διπλό με την Ρουμάνα Κλαούντια με την οποία συνεργάζεται εδώ και λίγο καιρό
Την Κλαούντια δεν την είχα πάρει ποτέ αλλά γνώριζα από αξιόπιστους φίλους και συναγωνιστές ότι είναι πολύ καλή περίπτωση. Ηλικιακά γύρω στα40 η Κλαούντια με όμορφο πρόσωπο για τα δικά μου γούστα και χητο σώμα με φυσικό μεγάλο ωραίο στήθος και όμορφο καμπυλωτό κωλο.. την Άννα590 την Ελληνίδα την έχω περιγράψει σε άλλες μου κριτικές. Στήθος σικονη μέτριο ανάστημα μακρύ κόκκινο μαλλί .
Λοιπόν μετάνιωσα που πήρα μια ώρα μόνο στο τέλος. .
Διαπίστωσα πως έχουν φιλική έντονη σχέση μεταξύ τους και όχι μόνο επαγγελματική.
Πολύ μεγάλη όρεξη να σε ευχαριστήσουν. Τσιμπουκαρα εναλαξ. Βαθιά φιλία. Η μία γλύφει με όρεξη τις τρύπες της άλλης και ανταλλάσουν βαθιά φιλία με γλώσσα.
Όταν είχα την Άννα στα τέσσερα σε πρωκτικό αρχικά η Κλαούντια μου χάιδευε απαλά τα αρχιδια και στη συνέχεια πήγε μπροστά και φιλούσε με γλώσσα την Άννα στο στόμα ενώσω η Άννα βογκουσε πνιχτα. Απίστευτα ερεθιστικό σκηνικό. Σεξ και με τις δύο εννοείται - η Άννα δίνει όλες τις τρύπες - σε πολλές στάσεις. Στο τέλος αισθησιακό μασαζακι από τις δύο να χαλαρώσω και να πέσουν οι σφιγμοι.
Τέλεια εμπειρία.
Εύκολες στην επικοινωνία στο να κλείσεις ραντεβού γιατί μιλάς με τις ίδιες αποκλειστικά.
Πολύ καλές και στο σοσιαλ. Η Άννα μόνη της πάντα μιλάει λίγο στα ραντεβού με την Ιζαμπέλα μαζί είναι εντελώς διαφορετική πιο ομιλητική
Τιμή για μια ώρα 180 οι δυο τους.
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
492
Πόντοι:
42.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 boudog, Johnny87, Europunk και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2024
pm υηλεφωνο της??πλσ
28 Οκτωβρίου, 2024
μπράβο, το duo αυτό είναι είδηση
review reaction 1 giorgos stergiou, ZeroTolerance
28 Οκτωβρίου, 2024
Όπου λόγω ηλικίας εκ.περιτροπης και μετασυνουσιακης αποχαυνωσης όπου βλέπετε Ιζαμπέλα βαλττε Κλαούντια. Την Ρουμάνα Κλαούντια μου έφερε η Άννα παίδες
review reaction 1 boudog, John_282, Elganador και 1 ακόμα μέλος
28 Οκτωβρίου, 2024
Καλησπέρα, που μπορώ να βρω τηλέφωνο επικοινωνίας? Πατάω στο προφίλ της και δεν βλέπω κάτι..
review reaction 1 ZeroTolerance
28 Οκτωβρίου, 2024
Ωραίος μάν ! Παλιά υλικά με νέα συνταγή, ενδιαφέρον!
review reaction 1 f21, Elganador, eteros_ego και 1 ακόμα μέλος
28 Οκτωβρίου, 2024
Ωωω!!κ πάνω που χαρήκαμε!! Χαχαχα
Ποια είναι αυτή η Κλαούντια? Έχω χάσει συνέχειες? Που τη βρίσκουμε
28 Οκτωβρίου, 2024
Καλησπέρα η Κλαούντια έχει κριτικές στο bourdela ;; Δώσε τα φώτα σου και τηλέφωνο της. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
28 Οκτωβρίου, 2024
Καλησπέρα φίλε μου. Έχει κάπου το τηλέφωνο της; Είναι εύκολο να μου το δώσεις; Ευχαριστώ πολύ
28 Οκτωβρίου, 2024
Υπάρχει μήπως λινκ,επικοινωνίας για Κλαούντια?
29 Οκτωβρίου, 2024
Καλησπέρα αδέρφια , έχουμε τηλέφωνο Άννα;
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2