Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 63498
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χαιρετω ολους τους συναγωνιστες. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους απο εμας και σε ολες τις κορασιδες που τοσο χαρα δινουν στο τοπο μας. Το σκινικο με την Paris εγινε την ανοιξη. Την κανονισα μετα τη δουλεια στο πριαμο στο μοσχατο οπου και ηρθε στην ωρα της. Πρωτη φορα γραφω διαφορετικη κριτικη λογω οτι η κορασιδα ειναι Βραζιλιανα και διαφερει απο τις σλαβες. Η συμπεριφορα και η διαθεση της αψογες. Η κοπελα σου δινει το συνεσθημα οτι γαμας τη κοπελα σου η τη γυναικα σου και οχι εσκορτ. Αυτο το εχουνε οι λατινες. Απο τη πρωτη στιγμη νιωθεις σαν να εχεις βγει ραντεβου και οχι βιζιτα. Το σωμα της ειναι οτι βλεπετε στις φωτογραφιες. Ειναι ψηλη, νταρντανα, σιλικοτατα βυζια και περιττα κιλα στο κωλομπουτι. Εμενα μου αρεσουν οι ψηλες και καυλωνω οταν μια τετοια μεγεθους γυναικα υποττασεται στο πουτσο μου. Σχετικα με τα κιλα στο κωλομπουτι σιγουρα προτιμω μοντελε κορμια απλα ειπα να κανω μια αλλαγη και να γαμησω Βραζιλιανα. Τα αγγλικα της ειναι σε καλο επιπεδο και θα κανετε κουβεντα σαν να μιλατε με τη γκομενα σας. Στα του σεξ η κορασιδα δινει πονο. Γαμιεται διχως αυριο και τα κανει ολα. Οταν μπηκα στο μουνι της ηταν πολυ στενο και στην αρχη νομιζα οτι γαμαω κωλο. Στο τελος την εχυσα στο στομα οπου δεν τα συγκεντρωσε ολα ωστε να παει στο μπανιο για να τα φτυσει αλλα τα αφησε να σταζουν απο τα χειλη (οπως στις τσοντες) και μετα να σε κοιταει στα ματια. Το μοναδικο μεονεκτημα που θα ελεγα ειναι τα κιλα στο κωλομπουτι κατι αλλο δεν υπαρχει. Τα λεφτα τα πηρε στο τελος και αφου με ευχαριστησε 10 φορες. Μετα το χυσιμο στο στομα και αφου πληθηκε ξαπλωσαμε στο κρεβατι και με αγκαλιασε και αρχισε τη κουβεντα. Εδω καταλαβαινεις το πνευμα της λατινας οτι ειναι εσκορτ αλλα συμεριφερομαι σαν τη κοπελα σου. Τη ρωτησα εαν δινει κωλο και μου ειπε ναι. Τοτε αρχισε να μου αναλυει οτι εχει γαμηθει απο το κωλο και οτι μερικες φορες το απολαμβανει αρκει να εχει χρονο ωστε να προετημαστει. Επισης μου λεει οτι μπορουμε να δοκιμασουμε τωρα απλα να παρει το γραφειο για αλλη μια ωρα ακομα. Της ειπα την απομενη φορα. Γενικα η Παρις ειναι μια διαφοτερικη επιλογη / σχολη. Υπαρχει το σλαβικο σχολειο αλλα υπαρχει και το λατινικο σχολειο. Επειδη εχω γαμησει παναμεζες και κολομβιανες οφειλω να πω οτι μαθαινεις διαφορετικα γραμματα. Ειναι οπως τα αυτοκινητα υπαρχουν τα ευρωπαικα αλλα υπαρχουν και τα γιαπονεζικα. Οσοι ψαχνετε μοντελε και πιπινια η Παρις δεν ειναι η επιλογη σας. Οσοι θελετε να περασετε καλα και να γαμησετε σε επιπεδο τσοντας ναι επιλεχτε την. Να περνατε καλα και να δινετε ωραιο πονο στα κοριτσια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή