Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 23 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χαιρετω ολους τους συναγωνιστες. Ενα μεγαλο μπραβο απο ολους εμας σε ολες τις κορασιδες που τοσο χαρα δινουν στο τοπο μας. Το σκινικο εγινε το Μαιο στο πριαμο στο μοσχατο. Εκεινη τη περιοδο δεν μου γεμιζε καποια το ματι και αποφασισα να δοκιμασω τη Μιλανα. Τελικα δικαιωθηκα για την επιλογη μου. Η συμπεριφορα της κορασιδας ειναι καλη, ξερει τι πρεπει να κανει και προσπαθει να ικανοποιησει το πελατη το οποιο και το καταφερνει. Εχει καλη διαθεση και προθυμια να ακολουθησει τις διαταγες. Το σωμα της ειναι πολυ καλο. Ειναι ψηλη (1.80 ισως παραπανω) το οποιο εμενα μου αρεσει. Οταν ξαπλωσε γεμισε το κρεβατι κρεας. Πραγματικα νιωθεις μεγαλοπρεπεια οταν γαμας / χειριζεται γυναικα τετοιου βελινεκους. Το μονο αρνητικο στο σωμα της ειναι τα βυζια, οταν βγαινει το σουτιεν γινονται σουπα. Τα αγγλικα της ειναι σε καλο επιπεδο οποτε δεν θα εχετε θεμα να μιλησετε. Στα του σεξ εμεινα ικανοποιημενος. Η κορασιδα δινει γλωσσοφιλα, γαμιεται καλα και το ποιο ωραιο ειναι οτι κανεις εναλλαγες μουνι / πιπα χωρις να αλλαζεις το προφυλακτικο. Επισης αυτο που με καυλωνει περισσοτερο σε αυτη τη γυναικα ειναι οτι νιωθεις δαυιδ και γολιαθ. Οταν εισαι ανασκελα και αυτη απο πανω νομιζεις οτι θα ακουμπισει το ταβανι. Κοιτας δεξια και αριστερα τα ποδια της και δεν ξερεις που τελειωνουν. Οταν τη παιρνεις doggy style λες οτι δε με φτανει το κρεβατι στο μηκος. Γενικα θα ελεγα οτι νιωθω οπως ο αναβατης σε κουρσα αλογων. Διπλα στο αλογο ειναι και νιωθει ταπεινος, μικρος και λιγος. Οταν τελειωσει τη κουρσα αυτος ηταν που χειριστηκε το αλογο ωστε να τερματισει. Τελειωμα στο στομα κανει, οπως καθε σωστη εσκορτ που σεβεται τον εαυτο της και το πελατη. Καλα να περνατε και τα δινετε χαρα και ωραιο πονο στις κορασιδες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή