Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 54 10
Call-Girls
237247
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Χαιρετω ολους τους συναγωνιστες. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους απο εμας σε ολες τις κορασιδες που τοσο χαρα δινουν στο τοπο μας. Το σκινικο εγινε Δευτερα απογευμα αρχες Οκτωβρη μετα τη δουλεια στο πριαμο στο μοσχατο. Παρολο που ειχα κλεισει τη κορασιδα απο το μεσιμερι αργισε μιση ωρα. Μολις πηρα το δευτερο τηλεφωνο η καιτη με ενημερωσε οτι μολις μπηκε στο ξενοδοχειο. Ξερω οτι δεν συνιθηζουν να αργουν αλλα καπιοες φορες συμβαινει. Τελικα η αναμονη αξιζε. Η συμπεριφορα και η διαθεση της κορασιδας ηταν αψογες. Η κοπελα ηταν πολυ φιλικη, με καλη διαθεση και ετοιμη να σου προσφερει το καλυτερο πακετο της αγορας. Αφου εκανε το μπανακι της προχωρησε κατευθειαν στο πουτσο μου για να αρχισει τη πιπα. Το σωμα της ειναι αψογο και οτι βλεπετε στις φωτογραφιες, λεπτο και μοντελε. Η επικοινωνια ηταν σε καλο επιπεδο αφου ομιλει καλα τα αγγλικα. Τα χαρακτιριστικα της ειναι οτι βλεπετε στις φωτο, ενα πλασμα γεννημενο για κρεββατι. Στα του σεξ η κορασιδα εδωσε πονο. Πραγματικα ακουραστη, υπακουη και ατελειωτη διψα για σεξ. Αφου ξεκινησαμε σε gfe κατασταση ανεβασα στροφες και περασαμε σε pse ρυθμους. Κωλο δεν πηρα (δεν θυμαμαι εαν δινει) αλλα ολα τα αλλα τα εκανα. Παντως λιγο που πασπαλησα τη κωλοτρυπιδα μου φανηκε χαλαρη. Μετα απο 25 λεπτα σφυροκοπηματος και αφου ειχα κουραστει (αυτη οχι) την εβαλα σε σταση 69 για το τελειωμα. Φυσικα η πιπα της ειναι διαστημικη. Επισης γλυφει και αρχιδια και τα βαζει στο στομα της. Την ιδια ωρα με τη πιπα της εγλυφα το μουνι και τη κωλοτρυπιδα ωστε να υπαρχει σωστος συνδιασμος πραγματων. Λιγο πριν το τελειωμα βαζω το δεξι χερι στο πουτσο μου (για να καταλαβει οτι χυνω) και αμεσως μετα τα σερβιρω ολα στο στομα της. Φυσικα τα ρουφηξε ολα, σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο για να τα φτυσει. Μετα το μπανιο βγηκε με ενα χαμογελο και μια διαθεση απολυτης ικανοποιησης. Αμεσως προσφερθηκε να μου κανει μασαζ για το υποιλοιπο της ωρας. Λογω καθυστερησης δεν ειχα χρονο και το καταλαβε και σε πεντε λεπτα εφυγε. Πραγματικη επαγγελματιας. Το οτι μετα το μπανιο ειχε τοσο χαρουμενη διαθεση δεν μπορεσα να το καταλαβω. Ισως ειναι ετσι ο χαρακτηρας της, επιασε το στοχο για τους πελατες που θελει η νιωθει χαρουμενη οταν τη γαμανε καλα. Αυτη η απορια θα μου μεινει. Τα λεφτα τα πηρε στο τελος λεγοντας ευχαριστω. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν τον παιρνει στο μουνι της μετα απο πιπα. Απαιτει αλλαγη προφυλακτικου. Καλα να περνατε και δωστε ευχαριστηση στα κοριτσια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 07, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή