Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 77843
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Προς άπαντες τους ενδιαφερόμενους,

Συνάντηση με την Άντρεα λόγο υπερβολικής ανάγκης να βγουν τα χοντρά και να μπορώ να σκεφτώ σωστά.
Την συνάντησα στον χώρο της και με υποδέχτηκε με ζαρτιέρες και μουσική να παίζει στο background. Πρώτη εντύπωση θετική.
Μου ζήτησε τα χρήματα, τα άφησα στο τραπέζι και κατευθείαν ντους. Ο χώρος τακτοποιημένος και καθαρός.
Βγαίνω με πετσέτα και ξεκινάει πίπα πολύ ικανοποιητική.
Σε κάποια στιγμή βλέπω την καρέκλα στην άκρη του δωματίου της λέω πάμε εκεί. Παρατήρησα ότι είχε στρώσει και πετσέτα στο κάθισμα, προνοητικότατη!
Καθιστός εγώ στα γόνατα μπροστά μου αυτή να ρουφάει, μια χαρά πήγε η ιστορία και το πρώτο τελείωμα ήρθε εκεί, πάνω της. Κάπου εκεί άρχισα να βλέπω πάλι χρώματα και να σκέφτομαι σαν λογικός άνθρωπας, γνωστό και ως post nut clarity (μετα-χυσιματική διαύγεια) που λένε και στο χωριό.
Ξανά ντους εγώ, και μόλις βγαίνω την βλέπω γυμνή να κάθεται στο κρεβάτι. Από σώμα ωραίο, λεπτούλα, με λεπτά ποδαράκια, στήθος πεσμένο βέβαια και πολύ μαλακό στην υφή. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αξιοσημείωτο να σας πω για το σώμα της, απλά οκ.
Αρχίζει πάλι πίπα, με ξανά σηκώνει, και αρχίζω να την χαϊδεύω και εγώ, έκατσα αρκετή ώρα την έγλυφα, και κατάλαβα της άρεσε και τελείωσε (και καλά). Προφυλακτικό και πηδος doggy που δεν έβαλε τζελ και άντεξε και δυνατά. Κάποιες ακόμα στάσεις σε γενικά δυνατούς ρυθμούς όπου όλα οκ.
Επειδή δεν μπορούσε να ξανά τελειώσω έτσι, την έβαλα να μου γλύφει μπάλες (το έκανε πολύ καλά) και κάπως έτσι τελείωσα.
Λίγο κουβέντα (το έχει με τα αγγλικά) περί διαφόρων και γεια σας 5 λεπτά πριν το κουδούνι.
Σε γενικές γραμμές καλή κοπέλα, σχετικά όμορφη με καλό σώμα και καλή διάθεση. Είναι μια καλή επιλογή, όχι όμως κάτι που με ενθουσίασε. Θα την ξανά συναντούσα μόνο σε περίπτωση έλλειψης καυτερής επιλογής (κατά κάποιο τρόπο αυτό που συνέβη και τώρα)

Έχω βάλει την μέγιστη βαθμολογία που με αφήνει το σύστημα αλλά πιστεύω άτι είναι η σωστή με άριστα το 10.

Με εκτίμηση,
LYK

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως