Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 54448
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χτεσινή συνάντηση με την πρώτη μου Λατίνα.
Κανονισμένο απο την προηγούμενη το Ραντεβού για το απόγευμα στο crystal Γλυφάδας.

Παρκάρα στο Parking παρότι το είχαν κλείσει δεν ξερω γιατί (η busa μπήκε τους έγραψα κανονικά vip).

Πήρα δωμ και αναμονή χτηπάει η πόρτα 10λ πριν όλεεεε βλέπω μια γυναίκα με ωραίο πρόσωπο στο 1.78 και με τρελό πίσω σύστημα φιλί και είσοδος.

Τα αγγλικά της σε καλό επίπεδο δεν λέω (το χρήμα μου το ζήτησε μπροστά οκ συνήθεια) την έστειλα για μπάνιο μέχρι να έρθουν τ αναψυκτικά.

Βγήκε με ένα σετ εσώρουχα που δεν άφηναν πολλά στην φαντασία χεχε ξέκινησε το παιχνίδι πρώτα στα όρθια με βαθιά φιλιά με γλώσσα με εμένα να χουφτώνω την κολάρα της φφφ. Βλέπει ότι το δωμ έχει τζακούζι και μου λέει μετά να κάνουμε οκ το έβαλα μπρος μέχρι να ετοιμαστεί

Πάμε στο κρεβάτι της βγάζω τα εσώρουχα και ήρθε η ξενέρα σιλικόνη λέει το sait στο στήθος της ψάχνω ακόμα δεν ξέρω ή την αφαίρεσε ή έχει μικρό νούμερο cc τριάρι μεν αλλά κάτι μου έλειπε.

Στοματικό δεν με ξετρέλανε το πέρασμα απο τα δίδυμα πολύ καλό πέρασμα <<κράνους>> και την έφερα απο πάνω να χουφτώνω ξανά και ξανά την κολάρα αφού με τα βυζιά έφαγα ηττα.
Απο ρυθμό το έχει δεν έκλεψε καθόλου έκανα αρκετά βαθιές διεισδύσεις χωρίς παράπονα μετά μου άρχισε κάτι δαγκωνιές (νατα μαςςς) λες και με τσίμπησε κουνούπι xxxxl.

Την γύρισα στο πλάι όπου και έδωσα πόνο μέχρι να τελειώσω.

Χαλαρή κουβέντα και λέω να πάω στο νουζ έρχετε μαζί να κάνουμε παιχνίδι οκ.
Πήγαμε στο τζακούζι μετά όπου δεν σταμάτησε ούτε εκεί φιλιά σπαπουλάρισμα από πλεύρας μου μετά απο λίγο αφού είμουν έτοιμος έκατσα στο πλάι του τζακούζι για στοματικό ξανά το πήγε λίγο καλύτερα της λέω να φέρει προφυλακτικό και να έρθει απο πα΄νω μου έτσι όπως είμαι καθιστός το έκανε με πολύ καλό ρυθμό μετά απο κανά 10λεπτο την πήρα στο βρεβάτι για να την πάρω στα 4 εκεί τα έδωσα όλα να χουφτώνω ξάνα την κολάρα της φφφ μέχρι να μας βρει ξανά το τέλος.

Φιλί και αναχώρηση.
Πήρα την BUSA και έγινα καπνός.
Η εμπειρία μου θα πω ότι πέρασα 85% καλά δεν ξέρω κάτι μου έλειπε (μπορεί οι λατίνες να μην είναι για μένα) - (συνηθισμένος σε Ρουμάνες και Ρωσίδες τι να κάνω).

Αλλά τιμάει τα χρήματα της δεν λέω κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά.

Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 25, 2024
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου