Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 15 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στο σώμα καλλονή – από τα καλύτερα φυσικά κορμιά που θυμάμαι – στο πρόσωπο μοιραία, με βαθύ βλέμμα, βαθιά φωνή όταν παριστάνει (ή απλά συμβαίνει), πως καυλώνει. Η διαφορά από τις φωτογραφίες εκτός από λίγα χρόνια – κατά δήλωση της παραμένει κάτω των 30 – είναι πιο έντονα ζυγωματικά που σχηματίζουν ένα κάπως πιο στρογγυλό πρόσωπο και χείλια με ελαφρά ενίσχυση, τη μοναδική παρέμβαση πάνω της, μαζί με ένα μεγαλούτσικο τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη της. Η φωτογραφία του προφίλ της που πλησιάζει περισσότερο στο σημερινό της πρόσωπο είναι η κάτω δεξιά, ανάσκελα με τα μαύρα εσώρουχα που κοιτάζει στο φακό.

Πολλά φιλιά που καταλήγουν με γλώσσα και βαθύτατα. Στο γλύψιμο της ανταποκρίνεται φωνητικά και με κάποια μικρή ταλάντωση της λεκάνης της, αλλά δεν πάει μακριά. Δάκτυλα όχι. Το δικό της στοματικό εστιάζεται στο κεφάλι, με κάποιο χέρι, αλλά άμα ζεσταθεί κάνει και κάποια παιχνίδια με τη γλώσσα. Πολύ πειστικές και ερεθιστικές εκφράσεις στο σεξ και παρεμβάσεις στα σεξουαλικά προκαταρκτικά. Μου χάρισε έναν πολύ απολαυστικό οργασμό σε ιεραποστολικό. Μετά το ντους μου δε θα είχε κανένα πρόβλημα αν μπορούσε να το λήξει εκεί (μου εξήγησε αργότερα). Όταν όμως με είδε ακόμη οπλισμένο, με περιποιήθηκε, δεν έχω παράπονο.

Ώριμη στην κουβέντα της με πολύ καλά αγγλικά. Μου εξομολογήθηκε πως την έχουν πάει τρένο στη δουλειά και πως ανυπομονούσε μετά τη συνάντηση μας να ξεκινήσει το διάλειμμα της για να φάει κάτι, ήταν νηστική και είχε ήδη νυχτώσει. Ρωσίδα, αλλά νομάς της ερωτικής συνοδείας, γυρνά από χώρα σε χώρα για να βγάλει το παντεσπάνι της.

Συνολικά πολύ ωραία εμπειρία, τόσο στις αισθήσεις του σώματος όσο και στο μυαλό. Θα την ξανασυναντούσα ευχαρίστως!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα