Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 6 10
Call-Girls
50598
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . Στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφη πρόσωπο και σώμα !!!!
Ευχάριστο άτομο που ξέρει τι κάνει και γιατί . Ήρθε με ένα πολύ κλασσατο ντύσιμο με ωραία καλαίσθητα εσώρουχα . Τα χρήματα τα είχα αφήσει στο τραπεζάκι και τα πήρε . Μπήκε κατευθείαν στο μπάνιο και βγήκε αμέσως για να ξεκινήσει το έργο . Φιλάει υπέροχα , δεν λουφάρει κλπ κλπ . Με το παρουσιαστικό της θα μπορούσε να το παίξει φαντασία , πάραυτα τα δουλεύει τα λεφτά της . Δέρμα υπέροχο , πεντακάθαρη .
Παίχτηκε μόνο ένας γύρος λόγω κούρασης δίκης μου . Μετά τον πρώτο όπου στήθηκε άψογα στα 4 προσπάθησε για δεύτερο αλλά την σταμάτησα εγώ και την έβαλα να μου κάνει ένα πολύ ωραίο μασάζ για το υπόλοιπο της ώρας . Ούτε κινητό ασχολήθηκε αλλά μόνο με μένα .
Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη φορά που θα γευτώ το κωλι της που το δίνει .
Και μια επισήμανση από μένα κύριοι . Να είσαστε καθαροί !
Ευχάριστο άτομο που ξέρει τι κάνει και γιατί . Ήρθε με ένα πολύ κλασσατο ντύσιμο με ωραία καλαίσθητα εσώρουχα . Τα χρήματα τα είχα αφήσει στο τραπεζάκι και τα πήρε . Μπήκε κατευθείαν στο μπάνιο και βγήκε αμέσως για να ξεκινήσει το έργο . Φιλάει υπέροχα , δεν λουφάρει κλπ κλπ . Με το παρουσιαστικό της θα μπορούσε να το παίξει φαντασία , πάραυτα τα δουλεύει τα λεφτά της . Δέρμα υπέροχο , πεντακάθαρη .
Παίχτηκε μόνο ένας γύρος λόγω κούρασης δίκης μου . Μετά τον πρώτο όπου στήθηκε άψογα στα 4 προσπάθησε για δεύτερο αλλά την σταμάτησα εγώ και την έβαλα να μου κάνει ένα πολύ ωραίο μασάζ για το υπόλοιπο της ώρας . Ούτε κινητό ασχολήθηκε αλλά μόνο με μένα .
Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη φορά που θα γευτώ το κωλι της που το δίνει .
Και μια επισήμανση από μένα κύριοι . Να είσαστε καθαροί !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Δυστυχώς κάποιοι είναι εντελώς αγροίκοι και δεν σέβονται τις κοπέλες.
Και τσιμπουκι καλη κάνει αλλά και στο γαμηση αντέχει .
Τώρα για σημάδια κακομετεχειρησης η μελανιές δεν πρόσεξα για να πω την αλήθεια είτε λόγω των τατουάζ , χαμηλού φωτισμού η και λόγω ότι είναι μαυρισμένη από σολάριουμ .
Απλά πράγματα