Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 6 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Οι φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . Στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφη πρόσωπο και σώμα !!!!
Ευχάριστο άτομο που ξέρει τι κάνει και γιατί . Ήρθε με ένα πολύ κλασσατο ντύσιμο με ωραία καλαίσθητα εσώρουχα . Τα χρήματα τα είχα αφήσει στο τραπεζάκι και τα πήρε . Μπήκε κατευθείαν στο μπάνιο και βγήκε αμέσως για να ξεκινήσει το έργο . Φιλάει υπέροχα , δεν λουφάρει κλπ κλπ . Με το παρουσιαστικό της θα μπορούσε να το παίξει φαντασία , πάραυτα τα δουλεύει τα λεφτά της . Δέρμα υπέροχο , πεντακάθαρη .
Παίχτηκε μόνο ένας γύρος λόγω κούρασης δίκης μου . Μετά τον πρώτο όπου στήθηκε άψογα στα 4 προσπάθησε για δεύτερο αλλά την σταμάτησα εγώ και την έβαλα να μου κάνει ένα πολύ ωραίο μασάζ για το υπόλοιπο της ώρας . Ούτε κινητό ασχολήθηκε αλλά μόνο με μένα .
Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη φορά που θα γευτώ το κωλι της που το δίνει .
Και μια επισήμανση από μένα κύριοι . Να είσαστε καθαροί !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 25, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
koursaros66
Ανώτατος
62
Πόντοι:
10.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rensten, boudog, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Οκτωβρίου, 2024
στο τσιμπουκι πως ηταν; αντεχει σκληρο γαμησι;
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
26 Οκτωβρίου, 2024
Κανένας δεν ανάφερε λεπτομέρειες του σώματος της και τα σημάδια που έχει από κακομεταχείριση;

Δυστυχώς κάποιοι είναι εντελώς αγροίκοι και δεν σέβονται τις κοπέλες.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Antidote
27 Οκτωβρίου, 2024
Απάντηση στα παρακάτω σχόλια .
Και τσιμπουκι καλη κάνει αλλά και στο γαμηση αντέχει .
Τώρα για σημάδια κακομετεχειρησης η μελανιές δεν πρόσεξα για να πω την αλήθεια είτε λόγω των τατουάζ , χαμηλού φωτισμού η και λόγω ότι είναι μαυρισμένη από σολάριουμ .
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
27 Οκτωβρίου, 2024
@ BigMountain αν εσυ είδες σημάδια κακομεταχείρισης πως και δεν έγραψες κριτική ; Απλή περιέργεια ;;;
review reaction 1 review reaction 2 tsontopoulos, xan4625, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
27 Οκτωβρίου, 2024
@koursaros66 για πολύ συγκεκριμένο λόγο δεν έχω γράψει ακόμα κριτική.
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck
27 Οκτωβρίου, 2024
@Big Mountain η γράφεις η δεν γράφεις . Από το να γράφεις ένα σχόλιο περί «κακομεταχείρισης» και μετά να επικαλείσαι διάφορους «λόγους» με βάζει σε σκέψεις . Εδώ είμαστε να γράφουμε τις εμπειριες μας και βα ενημερώνουμε για τα καλά αλλά και τα κακά κείμενα . Τα αλλά για μένα είναι σκοπιμότητα τες , πολιτικς κλπ κλπ . Εδώ είμαστε χώσε , χθες , φύγε και ενημέρωσε .
Απλά πράγματα
27 Οκτωβρίου, 2024
@koursaros66 μια χαρά τα είπατε εσύ και οι προηγούμενοι, εγώ απλά ανάφερα κάτι που δεν ανάφερε κανείς σας, που επίσης με βάζει σε σκέψεις.
28 Οκτωβρίου, 2024
Εγώ προσωπικά δεν διαπίστωσα σημάδια κακοποίησης η κακομεταχείρισης . Κατά καιρούς έχω δει καμμία μαλανια στα κωλομερια ( Καταλαγιά πχ που παίρνω συχνά ) αλλά πέρα από αυτό τίποτα άλλο . Τώρα αν κάποιος έχει δει κάτι ας βγει δημόσια και να πει .
review reaction 1 BigMountain
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8