Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 27993
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η περίπτωση της Νίκης για μένα ήταν πολύ περίεργη και εξηγώ.

Είδα μια νέα κοπέλα που δεν έχει τις καμπύλες των φωτογραφιών που γούσταρα και για αυτό την διάλεξα, είχε αρκετά μείων αλλά τελικά πέρασα πολύ καλά γιατί με κέφι και με δική της πρωτοβουλία με είχε για σχεδόν 40 λεπτά στην πίπα !!!

Μιλάμε για εξαιρετική δουλεία με όλα τα γύρω γύρω, μπουκώματα, γλειψίματα κλπ. Τέτοια περιποίηση σπάνια. Σε συνδυασμό με την θετική της διάθεση και το καβλωτικό για μένα πρόσωπό, βλέμμα της την ώρα της πίπας γούσταρα τρελά που για 40 λεπτά με είχε στην τσίτα, στην κορύφωση. Και όσο μου έλεγε μην χύσεις μέσα στο στόμα τόσο κάβλωνα εγώ και συνέχιζα με.

Το έκανε γιατί δεν ήθελε να γαμηθεί ? πιθανών αλλά εγώ πέρασα ΄πολύ καλά και θα την ξαναδώ.

Τα αρνητικά τα αναφέρω από σεβασμό στους υπόλοιπους για να μην τρέχουν τσάμπα .
Η κοπέλα είναι αρκετά αδύνατη, με στήθος ξεφούσκωτο , δεν φιλάει και δεν ήταν τόσο περιποιημένη (βλέπε άκρα) όπως θα ΄έπρεπε να είναι ένα call girl των 150 ευρώ. Καπνίζει και μία ελαφρά τσιγαρίλα στο μαλλί την είχε. Για αυτά που μπορεί ευκολά να βελτιώσει ας τις μιλήσει το γραφείο αφού θέλουν να παίρνουν τα φράγκα. Μιλάει πολύ λίγα Ελληνικά και στην αρχή ήταν αρκετά μαγκωμένη, ίσως φοβισμένη. Ποιος ξέρει σε τι μαλάκες "ουγκανούς" θα έχει πέσει.

Σημείωση, η κοπέλα είναι και το λέει από Αλβανία και μπράβο της και μια χαρά! Το γραφείο γιατί έχει κολλήσει και δεν αλλάζει το "λάθος" στην καρτέλα της ?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, madrach, mysterious και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2024
Χάλια μαύρα ρε. Και εγώ έκλαιγα τα λεφτά μου και δεν ξαναπήρα καμία από μάγο μετά από αυτήν. Ξεκαθάρισα πως θέλω Ελληνίδα, ή έστω να μιλάει Ελληνικά.
review reaction 1 hornyasfuck, petran 19866266, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
25 Οκτωβρίου, 2024
Αντέχει mouthfuck?
review reaction 1 hornyasfuck, Mutunus Tutunus
26 Οκτωβρίου, 2024
Η Τζένη μύριζε ολόκληρη τσιγαρίλα.
review reaction 1 hornyasfuck
26 Οκτωβρίου, 2024
@Eros82, δεν γνωρίζω εάν αντέχει mouthfuck
@ pirateman, κατά τη γνώμη μου χάλια δεν είναι, έχει τα θέματα της, εγώ τα έγραψα όπως τα είδα. Ελληνικά μιλάει λίγα τα βασικά και καταλαβαίνει αυτά που χρειάζεστε.
03 Νοεμβρίου, 2024
@Eros82 - Αντέχει. Την είχα κανά δεκάλεπτο ανάσκελα και τις τον έδινα στο στόμα.
04 Νοεμβρίου, 2024
@Eros82 - Αντέχει. Την τελευταία φορά την είχα ανάσκελα κανά δεκάλεπτο και της τον έδινα.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6