Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Call-Girls 9714
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λίλυ σήμερα λοιπον..μία κοπέλα την οποία μου την προτεινε (δικαιως ) το γραφείο αν και δεν είναι στα γούστα μου πρώτον γιατί είναι ρωσίδα όποιος έχει διαβάσει κριτικές μου ξέρει ότι δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ρωσίδες και 2ον είναι και λίγο μεγάλη σχετικά για τα γούστα μου .όταν λέω μεγάλη με φανταστείτε μιλφ αλλα είναι 33 34 σίγουρα .θα μου πεις γιατι την επελεξες?γιατι 1ον δεν υπηρχε αλλη επιλογη κ 2ον το συγκεγκριμενο γραφειο πολυ σπανια μου χει προτεινει φωλα.
λοιπον,η κοπέλα μάφησε πάρα πολύ ικανοποιημένο στο πρόγραμμα πολύ δοτική ,ευχάριστη ,πολύ καλή συμπεριφορά γενικότερα ,καλή επικοινωνία με αρκετά καλό βαθμό αγγλικών .στο προγραμμα ικανοποιητικότητη πίπα, πάρα πολύ καλό γλύψιμο στις μπάλες, φιλιά με γλώσσα εννοείται full, και πολύ παθιασμένη στο σεξ.στα της εμφανισης έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα ,με μικρό φυσικο βυζάκι, πολύ ωραίο κώλο τουρλωτο,το πρόσωπο δεν είναι στα γούστα μου αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό .είναι το κλασικό ρώσικο πρόσωπο το οποίο προσωπικά εμένα δεν μου πολύ αρέσει .
παρόλα αυτά πέρασα πάρα πολύ ωραία διότι ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο κάτι που για μένα είναι το νούμερο 1

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2024
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή