Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 9 10
Call-Girls
44892
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Οι λάτρεις των «καθαρών κοριτσιών», χωρίς τατουάζ, προσθετικές, υαλουρονικά, λευκάνσεις και fake προσεγγίσεις κοπιάστε!
Θα περάσετε ζάχαρη.
Όσοι αρέσκεστε σε φρέσκα κορίτσια με τρέλα, θετική ενέργεια, τσαχπινιά, με φυσικά κάλλη, εδώ είστε!
Εσείς που προτιμάτε τις περιποιημένες, καθαρές, με ωραία συμπεριφορά και σεβασμό στον πελάτη, κάντε κράτηση!
Αν αναζητάτε μουσκεμένο μωρό, με θηλυκότητα και αληθινή ομορφιά, που να γουστάρει το σεξ και να τα δίνει όλα, πάρτε σειρούλα και αν είστε τυχεροί σε 2-3 μέρες θα την κλείσετε!
Τα γράψανε σωστότατα αυτοί που την πρόλαβαν πριν από μένα.
Τουρμποκαβλάκι ολκής που θα στα δώσει στο χέρι!
Φαντάσου την έκλεισα 2 μέρες πριν λόγω traffic και σκέφτηκα ότι θα είναι ψόφια…
Λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο…. Εμένα ψόφησε!
Για τους υπόλοιπους μεσιέδες υπάρχει άφθονη ποικιλία Βραζιλιάνικων τουμπανέϊρο, που προσωπικά δεν τα παλεύω.
Hetaira…. Μια σύγχρονη κάβλα παλαιάς κοπής..
Αξιοκρατικά στο παλμαρέ μου!
Ένα μεγάλο θαυμαστικό και για την Καίτη! Με τακτοποίησε όπως πάντα με άψογο τρόπο.
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.
Θα περάσετε ζάχαρη.
Όσοι αρέσκεστε σε φρέσκα κορίτσια με τρέλα, θετική ενέργεια, τσαχπινιά, με φυσικά κάλλη, εδώ είστε!
Εσείς που προτιμάτε τις περιποιημένες, καθαρές, με ωραία συμπεριφορά και σεβασμό στον πελάτη, κάντε κράτηση!
Αν αναζητάτε μουσκεμένο μωρό, με θηλυκότητα και αληθινή ομορφιά, που να γουστάρει το σεξ και να τα δίνει όλα, πάρτε σειρούλα και αν είστε τυχεροί σε 2-3 μέρες θα την κλείσετε!
Τα γράψανε σωστότατα αυτοί που την πρόλαβαν πριν από μένα.
Τουρμποκαβλάκι ολκής που θα στα δώσει στο χέρι!
Φαντάσου την έκλεισα 2 μέρες πριν λόγω traffic και σκέφτηκα ότι θα είναι ψόφια…
Λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο…. Εμένα ψόφησε!
Για τους υπόλοιπους μεσιέδες υπάρχει άφθονη ποικιλία Βραζιλιάνικων τουμπανέϊρο, που προσωπικά δεν τα παλεύω.
Hetaira…. Μια σύγχρονη κάβλα παλαιάς κοπής..
Αξιοκρατικά στο παλμαρέ μου!
Ένα μεγάλο θαυμαστικό και για την Καίτη! Με τακτοποίησε όπως πάντα με άψογο τρόπο.
Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;