Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 1 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 6618
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα συνάντηση με την HELENA πριν λίγο στο Πρίαμος Παγκράτι με θετικότατες εντυπώσεις από το κορίτσι και με πολλά νεύρα για έναν ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ υπάλληλο που έχω στο υποκατάστημα.
Το ραντεβού το έκλεισα μία ώρα πριν τη συνάντηση γιατί υποτίθεται ότι η μέρα μου ήταν χαλαρή και ειπα να περάσω λίγο καλά Πράγματι το κορίτσι στην ώρα της ακούω τακούνια και χτυπάει η πόρτα. Μπαίνει μέσα μια στιβαρή γυναικάρα με κορμί πλασμένο για γαμήσι και ξεκώλιασμα η φάτσα της ενώ έχει καποια ωραία χαρακτηριστικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Λίγο συνεσταλμένη και αμήχανη δέν της έδωσα περιθώριο φιλί με γλώσσα η τύπισσα είναι ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΗ και τα μαλλιά της βρεγμένα και πιασμένα πλεξούδα και μυρίζει σαμπουάν και αφρόλουτρο που εμένα με καυλώνει . Στο πεντάλεπτο για να μη πω στο τρίλεπτο την έχω γονατίσει μισοντυμένη και την μπουκωνω και το πουτανί τα πάει απίστευτα καλά και είναι και υποτακτικό τα βυζιά της πολύ καλά παρόλο που είναι φτιαχτά με ωραία υφή και αίσθηση. Της αρέσει να είναι υποχείριο του γαμιά της και βγάζει αρκετά γούστα αλλά δεν παίρνει πρωτοβουλίες.
Στο πρωκτικό παρόλο που το γουστάρει δεν αντέχει για άγριες καταστάσεις αλλά είναι ότι πρέπει για ρομαντικό ξεκωλιασμα με προσοχή και έλεγχο της διείσδυσης γιατί δεν πρέπει να είναι πολύ δουλεμένος ο πάτος της. Ο πρώτος γύρος τελείωσε με άδειασμα στο στόμα της ενός σκέφτομαι να επεκτείνω το ραντεβού κάνα μισάωρο και να εκπαιδεύσω καλύτερα την κωλάρα της ένας τριμάλακας υπάλληλος μου δημιουργεί ένα πρόβλημα στη δουλειά χωρίς να υπάρχει και μου γάμησε το ραντεβού.
Το κορίτσι πάντως προτείνεται για κάποιον που θέλει μια στιβαρή Λατινα γυναικάρα υποτακτική χωρίς πολλά μη και όχι με σχετικά καλά αγγλικά για λατίνα για να αδειάσει τα αρχιδια του χωρίς να του τα πρήξει και ας μην δηλώνει
PORNOSTAR!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Analripper
Ανώτερος
Εγγραφή:
23 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
3.221
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., james034, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2024
απολυσε τον υπαλληλο.
review reaction 1 review reaction 3 Analripper, BigMountain, Eros82 και 1 ακόμα μέλος
22 Οκτωβρίου, 2024
¨Επρεπε να γαμήσεις μετά την κωλοτρυπίδα τπου υπαλλήλου
23 Οκτωβρίου, 2024
Πουτανοφατσα
23 Οκτωβρίου, 2024
Καλησπέρα GetYouBarbara το έχω σκεφτεί πολλές φορές ο συγκεκριμένος ενώ είναι ικανότατος είναι ελαφρά μυθομανής του αρέσει να δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις τις οποίες ως "δια μαγείας επιλύει με την ικανότητά του"γιατί έτσι νομίζει ότι γίνεται Αναντικατάστατος και θα πάρει τα εύσημα. Αν δεν είχε αυτό το ελάττωμα θα ήταν ένας συνεργάτης πού θα ποντάριζα πολλα επάνω του
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4