Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με το που μου είπε το glamour ότι είναι διαθέσιμη την επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί οι φωτογραφίες της με τα τσιμπουκοχειλα με αναστάτωναν.
Η κοπέλα της ήρθε στην ώρα της το ραντεβού όπως συμβαίνει πάντα από το glamour ! Οι φωτο της ακριβεστατες ,Μια μελαχρινή bimbo με ακριβοπληρωμενες πλαστικές και ζουμερά τσιμπουκοχειλα ! Δυστυχώς δεν υπήρχε η έξτρα επιλογή που συνηθως επιλέγω «τελείωμα στο πρόσωπο» ! Για να εχυνα πάνω στα φουσκωμένα χείλη της ! Παρόλα αυτά η πίπα ήταν αψογη!
Αφού έγλυψα τα πόδια της είπα να μου τον παίξει και με τα περιποιημένα πατουσακια της ! Εκεί μου είπε ότι το feet fetish μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στην τιμή … το footjοb όμως έχει επιπλέον χρέωση +20€!Εμεινα λίγο έκπληκτος γιατί όσες παρέχουν feet fetish δεν ζητάνε έξτρα χρέωση για αυτό ! Παρόλα αυτά το “visiting” είναι ακριβό σπορτ και ο σωστός βιζιτακιας δεν θα διστάσει να δώσει 20 ευρώ παραπάνω για τις καυλες του!
Και πραγματι μου τον έπαιξε πολύ ωραία και με διάθεση … αφού την γαμησα στις 3 βασικές στάσεις που είχε συμμετοχή και φιλια (χωρίς γλώσσα) ! Λίγο πριν χυσω μου ξανά έκανε footjob μέχρι που γέμισα χυσια τα λεπτεπίλεπτα πατουσακια της !
Αν και το ραντεβού έγινε πιο feet fetish focused από ότι σκοπευα και κόστισε και λίγο παραπάνω ! Σε γενικές
γραμμές έμεινα πολύ ικανοποιημένος και θα την ξαναπάρω όταν ξανάρθει !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή