Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 17355
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κρύσταλ λοιπόν. Πιτσιρίκα αν και έχει κάνει 2 παιδιά. Στο πρόσωπο είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Προφανώς χωρίς τη λάμψη αλλά κι εμείς στο φέισμπουκ ανεβάζουμε τις φωτογραφίες που είμαστε ωραίοι και όταν μας βλέπουν από κοντά είμαστε σαν ανάποδο γαμώτο. Είναι όμορφη πολύ αλλά το σώμα της, αν και ωραίο δεν είναι το κλασικό μοντελέ. Το βυζάκι είναι σχετικά μικρό (θα το έλεγα 1,5άρι) αλλά με κάτι ρόγες τούμπανο που μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο όσο τις πιπιλάς. Στην κοιλιά έχει αρχίζει να βάζει κάποια κιλάκια, όχι κάτι το ιδιαίτερο (δε χαλάει την εικόνα καθόλου) αλλά σε καμία περίπτωση η φλατ κοιλιά που βλέπεις στις Ρωσίδες/Ουκρανέζες. Και πάμε στον κώλο... γούστα είναι φυσικά αλλά για εκείνους που κυνηγάνε κλασικά μοντελέ σώματα είναι 1-2 τσικ πιο κάτω. Το πόσο είναι το τσικ το αφήνω σε σας. Πάντως είναι πέτρα, σα να τον έχει πειράξει (μου το αρνήθηκε βέβαια και δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω). Για τους λάτρεις των πιασιμάτων ίσως να είναι ό,τι καλύτερο αυτός ο κώλος. Αυτό που με χάλασε λίγο στην εμφάνιση να πω την αλήθεια μου είναι τα αδύνατα ποδαράκια, έχω φετίχ με τα λίγο γυμνασμένα πόδια με τις γάμπες να αναδεικνύονται, αλλά όχι ότι είναι και άσχημα.
Στα του αγώνα τώρα, η πίπα της είναι σχετικά καλή (όχι αξέχαστη σαν της Βυκάρας απ' το μάγο αλλά καλή) όμως στο σεξ είναι φωτιά γιατί παρόλο που είναι πολύ στενή δε βάζει κόφτες πουθενά, δε λέει όχι και δείχνει να το απολαμβάνει. Μάλιστα στο δεύτερο γύρο (παρόλο που δεν ήμουν το ίδιο "σκληρός" με τον πρώτο) ανέβηκε πάνω μου, κουνήθηκε για κανά 5λεπτο όπως ήθελε εκείνη και στο τέλος έφτασε σε έναν οργασμό που έτρεμε ολόκληρη. Θα με πείτε παπατζή αλλά νομίζω δεν ήταν προσποιητό.
Το σπιτάκι στα εξάρχεια νομίζω καλή μαγκιά. Το προτιμώ απ' το να πηγαίνω σε ξενοδοχεία, να δίνω ταυτότητες και να με κοιτάνε με μισό μάτι μέχρι να περάσω μέσα. Μόνο φάουλ το ακατάστατο δωμάτιο. Κάποια στιγμή χτύπησε το κουδούνι και σταμάτησε ό,τι κάναμε και βγήκε έξω να δώσει λεφτά σε μια κοπέλα (αν κατάλαβα είχαν παραγγείλει φαγητό?). Οι περισσότεροι θα σπάζονταν αλλά εγώ κάτι τέτοια τα γουστάρω, με ανάβουν. Έβαλε πρόχειρα ένα φόρεμα, βγήκε έξω για μερικά δευτερόλεπτα και όταν ξαναμπήκε την πήρα με το φόρεμα στα όρθια μπροστά στον καθρέπτη.
Γενικά ήταν απ' τα πετυχημένα ραντεβού. Το "ίσως" είναι γιατί στη φάση που είμαι τώρα θέλω να εμπλουτίσω το παλμαρέ και όχι να ερωτευτώ έσκορτ
ps - πριν λίγο καίρο πήρα τη Βίκα που είναι εξίσου (και περισσότερο ίσως) στενή, και αν και ήταν ωραία φάση υπήρχαν κόφτες γιατί πόναγε. Η Κρύσταλ μου θύμισε περισσότερο τη Στέλλα από Γκλάμουρ, κι εκείνη στενή και χωρίς ιδιαίτερους κόφτες. Ελπίζω να μην κούρασα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Αυγ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
126
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, Rokko28, Milfomaniac και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2024
Ξέχασα να αναφέρω το λόγο που έγραψα τον τίτλο. Είναι επειδή έχει πάρει χαρακτηριστικά κι απ τις δύο μεριές. Ο κώλος είναι μπραζιλέιρο, το μουνί είναι made in Corea, και το πρόσωπο είναι ανάμεικτο. Δεν έχει υπερισχύσει ένα απ' τα δύο dna (γνώμη μου)
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1