Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 8056
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την Ιζαμπέλα

Αυτό που με τράβηξε ήταν ξεκάθαρα το τουρλωμένο στρογγυλό κωλαράκι της στην φωτό. Το πρόσωπο δεν με τρέλανε αλλά τα σαρκώδη χείλη μου άρεσαν σαν feature και ενέδωσα. Τηλέφωνο στο γραφείο και με συνοπτικές διαδικασίες κλείστηκε το ραντεβού στο γνωστό χοτέλ για μια ωρίτσα.

Το κορίτσι με υποδέχτηκε με μαύρα εσώρουχα καθαρή και μοσχομυριστή. Ωραίο σύνολο λίγο κοντούλα αλλά καλές αναλογίες, γυμνασμένο πετιτ κορμάκι και πρόσωπο ποιο ωραίο από τις φωτό. Μου φάνηκε νέο και φρέσκο το κορίτσι οπότε 22 που γράφει στο site είναι σωστό. Πολύ φιλική από την αρχή, δεν μιλάει καλά αγγλικά αλλά δεν χρειάστηκε περάσαμε αμέσως στο δια ταύτα με φιλάκια και τα σχετικά.. Ωραία χείλη λίγο παραπάνω φουσκωμένα αλλά χορταστικά, φιλάει δεν τα τσιγκουνεύεται τα φιλιά αλλά όχι βαθια και με πολύ γλώσσα.

Ξεκινάμε λοιπόν τα προκαταρκτικά με την πίπα της να είναι αρκετά καλή με περιποίηση και στα μπαλάκια και χωρίς πολύ χέρι. Την περιποιήθηκα κι εγώ λίγο καθώς ήταν πεντακάθαρη με ωραίο μουνάκι. Με τις κινήσεις της λεκάνης μου έδειξε ότι γούσταρε και ότι ήταν έτοιμη για γαμησάκι. Έτσι λοιπόν την έστησα στα τέσσερα και σε 3-4 λεπτά με την θέα της κωλάρας δεν άντεξα και τελείωσα.

Δεύτερος γύρος σχεδόν στα καπάκια καθώς είχα κάτι μέρες απραξίας, μια επανάληψη πίπα και τα σχετικά και στην συνέχεια πάλι σεξακι. Πολλές εναλλαγές στάσεων, αντέχει και ακολουθεί, στήνεται ωραία και δεν «κλέβει». Δεν είδα πολύ πρωτοβουλία από μέρους της κι έτσι ανέλαβα εγώ να κάνω το παιχνίδι. Παρόλα αυτά αντέχει, συμμετέχει και γουστάρει να γαμιέται. Το τέλος ήρθε πάλι στα τέσσερα με σφυροκόπημα διαρκείας και πολύ ένταση.

Συμπέρασμα, πολύ ενδιαφέρον η μικρή και με καλές προοπτικές εξέλιξης. Νέα, φρέσκια, γυμνασμένο κορμάκι, ωραίο στρογγυλό κωλαράκι, βυζάκι 2αράκι ικανοποιητικό, όλα κομπλέ. Τα μόνα που της λείπουν είναι η επικοινωνία και λίγο παραπάνω πρωτοβουλία, κατά τα άλλα είναι καυλάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 16, 2024
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Niko_Like
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
5.201
Πόντοι:
24.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ntinosam, THV, Yatoputso και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2024
Οταν λεμε σφυροκόπημα εννοείται πρωκτικο. Αν δεν έκανες πρωκτικό να χρησιμοποιείς αλλη λέξη. Σφυροκόπημα σε μουνι δεν εχει
review reaction 3 xan4625, Bartender 74
17 Οκτωβρίου, 2024
to βυζι οντως φυσικο?
στα φιλια γραφεις στην κριτικη οχι με πολυ γλωσσα,αλλα απο κατω γραφεις χωρις γλωσσα,δηλαδη παιζει γλωσσα,αλλα λιγη?
review reaction 1 Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2