Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 6124
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έψαχνα κάτι τουμπανιάρικο ανεξαρτήτου προελευσής, για το βράδυ μου, να ξεδώσω και επέλεξα την Μπέλλα. Τα κριτήρια δεν ήταν ξεκάθαρα, ότι μου καθόταν στο μάτι σε έκφυλο, πρόστυχο. Η μόνη δικλίδα ασφαλείας ήταν ένα feedback είτε από κριτικές ή από το τηλ. κέντρο του your που πλέον με προσέχουνε και υπάρχει μια αα εμπιστοσύνη.

Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο, τα σχόλια ήταν καλά και προχώρησα με ραντεβου μιας ώρας στο χώρο μου. Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της, με σέξι εμφάνιση, κοντή φούστα και μπουστάκι έτοιμο να σκάσει με ένα μικρό μπουφανάκι που τι είχε ανοιχτό. Γενικά από εμφάνιση στο σύνολο, είναι από τις γκόμενες που βλέπεις στον δρόμο και γυρνάει ο λαιμός 180 μοίρες. Κορμάρα, σκυλέ φάτσα πρόστυχη, κωλάρα, βυζί τεράστιο, έτοιμο να σκάσει, ψεύτικο μεν, απολαυστικό δε.

Για να μην το πολυλογώ, μπήκε μέσα αεράτη, την κέρασα ποτάκι και τα λεφτά στην αρχή για να ξεμπερδεύουμε με αυτά. Σύντομη επίσκεψη στο μπάνιο και γύρισε με τα εσώρουχα μόνο. Το κορμί της ήταν φωτιά, κοντούλα είναι αλλά έχει κάτι καμπύλες εξωπραγματικές.

Ξεκίνησε πίπα πολύ καλή, βαθιά, με μπόλικο σάλιο και πνιξίματα, pse φάση. Εγώ χούφτωνα όπου έβρισκα εναλλάξ και έπαιξα και λίγο με το μουνάκι της. Ε δεν ήθελα πολύ την σταμάτησα γιατί θα τελείωνα πρόωρα. Με καβαλάει το μωρό και ξεκινάει το ροντέο. Γυμνασμένο το μωρό κοπανιότανε χωρίς αύριο, χούφτωνα βυζάρες και έριχνα σκαμπιλάκια στα καπούλια. Μετά από max 3-4 λεπτά τελείωσε η πρώτη περίοδος.

Διάλειμμα με ποτάκι, δυστυχώς δεν μιλάει καλά αγγλικά, σχεδόν καθόλου δλδ και δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια κουβέντα της προκοπής. Πήγε πάλι στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και αφού πήρα κι εγώ μια ανάσα, ξεκινήσαμε πάλι σιγά σιγά.

Εδώ έγινε καλό ματς αφού την έλιωσα αρκετά στην πίπα, ξεκίνησα βάζοντάς την πάλι αυτή από πάνω να κάνει τα κόλπα της. Χουφτώματα σκαμπίλια κλπ ξανά και ξανά, την γυρνάω στα τέσσερα οπού η κωλάρα της δεν παίζεται. Εκεί ήρθε και το τέλος μετά πολύ σπρώξιμο διαρκείας με μεγάλη ένταση και σκαμπίλια στα κωλομέρια.

Η κοπέλα είναι pse, γυμνασμένη, δίνει πόνο, προσυχοφατσα και πολύ ορεξάτη. Λίγο σπάνιο για λατίνα.. Τα μόνα που δεν μου άρεσαν πολύ ήταν το στήθος, λίγο υπερβολικό το μέγεθος αλλά Οκ και επίσης όταν ήταν πάνω μου ναι μεν ήταν καύλα αλλά ένιωσα ότι ήθελε να με τελειώσει γρήγορα με την τεχνική της. Γενικά με κάλυψε, ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.552
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, THV, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2024
Το κοριτσάκι πρέπει να είναι ό,τι πιο ντεκαυλέ έχει περάσει την τελευταία 3ετία, θυμίζει κάτι ψωνισμένα 16χρονα χωρίς ίχνος εμπειρίας με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους αλλά που για κάποιον με βασική εμπειρία από γυναίκες που δεν αρκεί ένα φτιαχτό βυζι για να καυλώσει προκαλεί μόνο γέλιο. Οι φωτογραφίες καμία σχέση, σαμιαμίδι ήταν η λέξη που χαρακτηρίζει την εμφάνισή της. Έχει και αυτήν την τσιριχτή φωνή όταν βάζει την κασέτα για το μπέιμπιιιιιιιι, μασουλάει και την τσίχλα σαν καμήλα, δεν θέλει πολύ το γλυκό για να δέσει… μπορεί σε ανώμαλους παιδεραστές Χιλιανούς να πουλάει αλλά για Έλληνες λίγο χλωμό…
review reaction 3 Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1