Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 10 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απόγευμα παρασκευής μόλις είχα ξυπνήσει με την πούτσα κάγκελο
μήνυμα στο γραφείο και ρωτάω για διαθεσιμότητα
επιλέγω Daria
το σπίτι στην πένα βάζω ερκοντίσιον και ένα ποτήρι λεμονίτα και είμαι αραχτός στην πολυθρόνα περιμένοντας το μωρό
στην ώρα της η Daria
με το που μπαίνει μέσα αντικρίζω μία ψηλή μουνάρα με πανέμορφα μπλε μάτια πρόσωπο όμορφο με πειραγμένα χείλη
στήθος φυσικό με χαλάρωση
22 χρονών είπε από Ουκρανία
τη συνόδεψα στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί
βάζω μουσική και το μωρό επιστρέφει γρήγορα με ωραία σέξι μαύρα εσώρουχα
τις κάνω νόημα με το δάχτυλο να πλησιάσει και αρχίζω να την μυρίζω από το λαιμό πηγαίνω στο αυτάκι της και το γλείφω αργά και αισθησιακά με τη γλώσσα μου η γκόμενα είχε ανατριχιάσει ολόκληρη και εκεί χωρίς να το περιμένω με φιλάει στο στόμα με γλώσσα όλο πάθος όλο τρέλα και ο Elganador τρελάθηκε
πετάω την πετσέτα και της το δίνω στο στόμα πίπα πολύ καλή αργή αισθησιακή περιποίηση έτσι όπως μαρέσει
ήταν έτοιμη να με τελειώσει την σταματάω
και την αρχίζω στα γλωσσόφιλα της αφαιρώ τα εσώρουχα και γλύφω αυτί λαιμό βυζί κοιλιά χέρια πόδια και ορμάω στο μουνάκι της που ηταν πεντακάθαρο ξυρισμένο και χωρίς μυρωδιές παίρνω το προφυλακτικό την στήνω στα τέσσερα και αρχίζω το σφυροκόπημα με γρήγορους ρυθμούς η θέα από τον κώλο της ήτανε απίστευτη εκεί δεν άντεξα και την πότισα σπέρμα στο λαιμό
πήγαμε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και επιστρέφουμε να πάρουμε τις ανάσες μας δε με άφησε σε ησυχία και άρχισε να χαϊδευει το καυλί μου με τα χέρια της
και το πήρε κατευθείαν στο στόμα πίπα πολύ καλή και πάλι βάζω το προφυλακτικό ιεραποστολικό πλαγιαστό από πάνω στα τέσσερα και κατάθεση στα βυζιά της

η Daria είναι όμορφη κοπέλα γλυκύτατη στη συμπεριφορά της δεν αρνήθηκε τίποτα από όσα ζήτησα πέρασα πολύ όμορφα και σίγουρα θα την ξανατιμήσω

μέχρι τότε να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί