Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 1 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 4494
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η συγκεκριμένη δεσποινίδα είχε μπει στο ραντάρ εδώ και καιρό από την πρώτη της γύρα στην Αθήνα πριν μερικές εβδομάδες. Οπότε αποφάσισα σήμερα να την συναντήσω παρά το γεγονός των μηδενικών κριτικών.

Η συνεννόηση με το γραφείο όπως πάντα εξαιρετική και εύκολη, με δύο μηνύματα κανονίσαμε για συνάντηση στο χώρο της κοπέλας για μία ώρα με δυνατότητα επέκτασης.

Φτάνω στο ξενοδοχείο, ανεβαίνω στο δωμάτιο της κοπέλας, χτυπώ την πόρτα και μου ανοίγει μια όμορφη κοπέλα, με πρόσωπο όμορφο, αλλά κάπως κατώτερο των φωτό. Σώμα φυσικό, με ζουμερό κωλαράκι και ωραία 2άρια στήθη. Φορούσε ένα στενό λευκό φόρεμα με κάποια επιπλέον διακοσμητικά μπιχλιμπίδια πάνω.

Ήταν κάπως ντροπαλή, προσέφερε νερό και ζήτησε λεφτά τα οποία και της έδωσα. Μπήκα γρήγορα για μπάνιο, παρφουμάρισμα και listerene και βγήκα να ξεκινήσουμε.

Είχαμε έναν μικρό μονόλογο για το πως είχε νεύρα γιατί ένας οίκος μόδας/κατάστημα στο οποίο αγόραζε ρούχα τις είχε παίξει πουστιά κια ήταν τσαντισμένη. Κάπου ενδιάμεσα μου είπε ότι είχε πάει στην τράπεζα νωρίτερα και είχε μπει στο δωμάτιο λίγο πριν φτάσω και εγώ. Κρατήστε το αυτό για μετά. Καμμένος και μαθημένος από το τελευταίο ναυάγιο, δεν την άφησα να μακρυγορήσει και την έφερα κοντά να την φιλήσω. Αντίδραση 0. Την ρωτάω αν δεν της αρέσει να φιλάει, και μου λέει φιλάω αλλά είμαι λίγο ντροπαλή και θέλω το χρόνο μου. Οκ λέω ας την το δώσουμε και ασ την κάνω να χαλαρώσει.

Γδύνεται, λίγα χάδια και ξαπλώνουμε στο κρεβάτι. Πάω να της κάνω γλειφομούνι για να την ζεστάνω και στην πρώτη αναγνωριστική καταλαβαίνω ότι έχουμε σοβαρό θέμα καθαριότητας στην επίμαχη περιοχή. Τρώω ένα σκάλωμα, για το αν θα πρέπει να της την πω ή να κάνω τον μαλάκα και να αποχωρήσω στην μία ώρα που είχα ήδη πληρώσει. Με ντρίπλα, πάω στο πλάι και την βάζω να μου βαράει μαλακία, και στην συνέχεια πίπα.

Αδιάφορη πίπα, επιφανειακά στο κεφάλι, με πολύ χέρι.

Σκουφάκι και την βάζω κάτω για ιεραποστολικό. Οφείλω να πω ότι το μουνί της είχε τρομερή αίσθηση και αλλά από αυτήν ελάχιστη συμμετοχή με κάτι χαζοφιλιά στο λαιμό. Φιλιά στο στόμα μόνο δεχόταν επιφανειακά χωρίς καμιά συμμετοχή.

Μετά από αρκετή ώρα τελείωμα εντός και περίμενα να δω μηπώς σηκωνόταν να πάει για μπάνιο. Αλλά όχι, άρχισε την κουβέντα και μου έλεγε με υπερηφάνια πως δεν έχει καμία άλλη τόσο ακριβή τιμή ανά ώρα σε όλη την Αθήνα. Από μέσα μου έλεγα διάφορα, αλλά της είπα ότι υπάρχουν 2 κοπέλες σε άλλο γραφείο σίγουρα και πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται κοπέλες με αντίστοιχες τιμές και πως η τιμή δεν λέει κάτι αν δεν συνοδεύεται με τις ανάλογες υπηρεσίες. Μου απαντάει ναι είναι δύο χοντρές στο Glamour με 200. Και κάπου εκεί ξεκινάει να μου λεει ότι έχει δουλέψει/δουλευει σε Κύπρο, Μοντε Καρλο, Μονακό κλπ και ότι εκεί έπαιρνε μέχρι και 7,000 ευρώ την ώρα και άλλα σχετικά. Εν τω μεταξύ έψαχνε να μου δείξει στο σάιτ του άλλου γραφείου τις "χοντρές κοπέλες" και μου έλεγε διάφορα ότι είχε βρεθεί μαζί με μία από αυτές (όχι την Ελληνίδα, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) τον Σεπτέμβριο στο δωμάτιο ενός Ισραηλινού και ότι η άλλη κοπέλα ήταν πολύ χοντρή και την είχε διώξει ο Ισραηλινός και είχε κρατήσει αυτήν όλο το βράδυ.

Μετά μου έλεγε πως το ξενοδοχείο στο οποίο μένει δεν είναι καλό, αλλά ότι το γραφείο της έχει φερθεί πολύ καλά σε διάφορα περιστατικά, και εγώ της επιβεβαίωσα ότι και με το GDE και το άλλο γραφείο που είχε αναφέρει αυτή πιο πριν μέχρι στιγμής έχω εξαιρετική συνεργασία σε αντίθεση με άλλα και ότι γενικά οι κοπέλες των δύο αυτών γραφείων λένε καλά λόγια για το πως τους φέρονται. Μετά μου έλεγε ότι το γραφείο για να ξαναγυρίσει Αθήνα της έκανε καλύτερη προταση αναφορικά με τα ποσοστά της και παρότι την ζητάγανε και από άλλο γραφείο αυτή συνέχισε γιατί της έχουν φερθεί πολύ καλά.

Κάπου εκεί πήγα πλύθηκα και ξεκίνησα να ντύνομαι. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε να ντύνεται και αυτή χωρίς να πάει να κάνει μπάνιο. Τώρα θα έκανε αφού έφευγα; θα συνέχιζε έτσι; Ποιός ξέρει..

Θα μου πείτε γιατί σας λέω τόσο αναλυτικά τι ακριβώς μου είπε η κοπέλα και τι σημασία έχει για την κριτική; Θα σας πω. Όπως ήταν φυσικό και αναμενώμενο έστειλα στο γραφείο και τους ενημέρωσα για το σοβαρό ζήτημα καθαριότητας που διαπίστωσα και για αυτό δεν συνέχισα το ραντεβού με την κοπέλα. Το γραφείο, και μπράβο του γιατί ενδιαφέρετε για το feedback, μίλησε με την κοπέλα η οποία προφανώς και αρνήθηκε ότι δεν ήταν καθαρή και τους είπε κι όλας ότι εγώ της μίλαγα συνέχεια για το άλλο γραφείο, το οποίο αυτή είχε αναφέρει Χαχαχα!

Αν ήταν καθαρή, σίγουρα θα την είχα συναντήσει για 2 ώρες, παρά την γενικά αδιάφορη συμπεριφορά της, καθώς έιπα το μουνί της είχε απίστευτη αίσθηση, αλλά προφανώς έτσι κι αλλιώς δεν θα την ξαναέβλεπα μετά το σημερινό ραντεβού.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 200 ευρώ την ώρα, και μπορώ να πω πως η Bruna, η Καρίνα και η Τζουλίεττα από το ίδιο γραφείο ήταν πολύ καλύτερα VFM.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 11, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
GeneralWinter
Ανώτερος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
3.815
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mauros gatos(1), xan4625, hlektrop και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2024
So she was making 7k per hour in Monte Carlo/ Monaco and she came over here to work for a crumb of that? Naaah, I don't buy it.
review reaction 1 GeneralWinter
12 Οκτωβρίου, 2024
Για αρχή ευχαριστούμε για την αναλυτική κριτική Έτσι!

Δεύτερον ποιες είναι οι χοντρές του γκλάμουρ που ζητάνε 200; Φυσικά και θα θάψει τις συναδέλφισσες της Χαχαχα!

Ας γνωρίσει την Μαρίνα, την Παρις 3, ή και με λιγότερα τη Σάσα, τη Ντάσα, ή τη Ντίντα από άλλο γραφείο να δει τι έτσι εσκόρτ. Κουλ

Από αυτές όμως μόνο Σάσα και Ντάσα συνεχίζουν...
review reaction 1 GeneralWinter, xan4625, Bartender 74
12 Οκτωβρίου, 2024
με βάση την κριτική σου , πάλι καλά που τελείωσες .. άξιος !! πάντως οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές ..
review reaction 1 GeneralWinter, Bartender 74
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3