Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Θα μπορούσα, απλώς, να αντιγράψω και να παραθέσω την κριτική του προηγούμενου συναγωνιστή @sgt80 καθώς με καλύπτει πλήρως. Τελικώς είπα να καταθέσω την εμπειρία σε πιο προσωπικό τόνο, χρησιμοποιώντας την έκφραση αειμνήστου Νίκου Αλέφαντου με την οποία περιγράφεται η 90λεπτη συνάντηση μου με την κυρία. Σημειώνω δε, ότι αρχικά το ραντεβού είχε κλειστεί με εξηντάλεπτη διάρκεια, πλην όμως κατά τη διάρκεια της συνέρευσης αποφασίστηκε η επέκταση του. Τελικώς επιμηκύνθηκε κατά 15 λεπτά καθώς η ίδια δεν εγκατέλειπε τον στίβο μάχης, διεκδικώντας ακόμα έναν πολύ υγρό οργασμό που μούσκεψε τα πλακάκια του μπάνιου.

Αφιχθη στην ΄ώρα της, παρά την επιβάρυνση της κυκλοφοριακής συμφ΄όρησης. Ανοιξα την πόρτα και με ρ΄ώτησε αν μπορεί να περάσει. Φυσικά και μπορούσε να περάσει. Από πάνω μου, αν ήταν δυνατόν. Πάνω στα τακούνια της προσέγγιζε το 1.88. Εντυπωσιακή σαν ρωσικό άλογο της στέπας με την πλούσια κώμη της να θυμίζει χαίτη. Για να μην φλυαρώ, πρόκειται για μία εντυπωσιακή milf της ρωσικής σχολής που θα την έβλεπες σε επαρχιακό κωλόμπαρο και θα έκαιγες πεντοχίλιαρα, για να συνεχίσω την ε΄ύστοχη παραπομπή στο ΠΑΣΟΚ από τον προηγούμενο συναγωνιστή. Πώς να το πω απλά και κατανοητά; Μιλφάρα ρε παιδί μου. Γυναικάρα. Κρεβατογεμίστρα. Με ένα απίστευτο στήθος που δεν το χόρταινα. Κάνει τα πάντα για να σπάσει ο πάγος, επιστρατεύει το χιούμορ και αν την ποτίσεις και μια βότκα γίνεται IDF και εσύ προάστιο της Βυρηττού.

Στα του αγώνα.
Η Τάνια δίνει από τα καλύτερα γλωσσόφιλα που έχω πάρει στη ζωή μου. Το εννοώ, αγαπητοί. Μπορεί να ήταν η χημεία μεταξύ μας που τα δημιούργησε όλα αυτά καθώς και εγώ αισθάνθηκα ότι είμαι με έναν καινούργιο έρωτα, μία γυναίκα με την οποία επιδιδόμαστε σε λυσσαλέο ερωτικό σμίξιμο. Και το στήθος της από τα καλύτερα που έχω ακουμπήσει. Πλούσιο, με ρώγες που ανταποκρίνονται στο παιχνίδισμα της γλώσσας. Δεν χρειάζονται περιγραφές καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να πέσετε σε όλα μέσα. Αν δε την περιποιηθείς καταλλήλως, το κρεβάτι γίνεται μούσκεμα, έρχεται σε οργασμό και ακολούθως σε καταπίνει. Είναι γλυκιά και γίνεται πρόστυχη. Οταν η καύλα προσεγγίσει την κόκκινη περιοχή λέει βρωμόλογα στα αγγλικά. Και έτσι λοιπόν στριφογυρίζαμε πάνω στο κρεβάτι, πίναμε, καπνίζαμε, γλυφόμασταν, πηδιόμασταν μέχρι τελευταίου λεπτού και τελικής πτώσης.

Εν κατακλείδι: η Τάνια είναι ένα εξαιρετικό τίμιο μιλφ που προσφέρει χορταστικό, ωραίο, σεξ. Εννοείται ότι η ηλικία της καρτέλας δεν αντιστοιχεί πλέον στην πραγματικότητα, αλλά ουδεμία σημασία έχει αυτό. Συνεπώς, αγαπητοί: αν θέλετε να συνερευθείτε με μιλφ που γεμίζει το κρεβάτι και μπορεί να σας ρουφήξει κάθε σταγόνα διαθέσιμης σεξουαλικής ενέργειας, η Τάνια είναι η σίγουρη, τίμια επιλογή σας. Και επειδή όλο το ραντεβού, μαζί με ξενοδοχείο, ποτά ξεπέρασε τα 250 ευρώ, στο τέλος είπα ότι έκανα ένα ωραίο δώρο στον εαυτό μου. Είναι μία γυναικάρα, καλό παιδί, χρυσή, με εξαιρετικό social και προτείνεται ανεπιφύλακτα για την κατηγορία της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2024
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
805
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZoReN, linear, Triant και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2024
Πότε έγινε η συνάντηση φίλε; γιατι δεν την βρίσκω να την κλεισω
review reaction 1 Triant
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1