Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τη κοπέλα τη συνάντησα αργά το βράδυ σε ξενοδοχείο νοτίων προαστίων Σάββατο βράδυ με Κυριακή ξημερώματα όπου και περίμενα 25 λεπτά να έχω δωμάτιο, ξέρω θα μου πείτε λάθος μέρα και ώρα , δίκιο έχετε αλλά ο "μικρός" τότε ήθελε ?
Συνενόηση με το γραφείο οκ και η κοπέλα στην ώρα της.
Ανοίγω τη πόρτα και βλέπω τη κοπέλα των φωτογραφιών, εγώ θα πω ποιο όμορφη από κοντά, ψηλή στο 1.70 σίγουρα με λευκή επιδερμίδα και μαύρο μακρύ μαλλί
Φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μαύρο ραντε τοπακι και πέδιλο με τακούνι, ωραίο σύνολο σίγουρα γύριζες να τη κοιτάξεις στο δρόμο.
Συστήθηκε φιλί στα χείλη και προχώρησε μέσα, μου είπε ότι μιλάει λίγα αγγλικά, είχα το γκουγκλ τρανσλειτ έτοιμο αλλά χρειάστηκε λίγο. Η ίδια μου είπε ότι είναι 24 χρόνων και λιγότερο να μου έλεγε θα τι πίστευα.
Της ζήτησα να πάει για μπάνιο και μου είπε ότι είναι καθαρή.
Έκατσα στη πολυθρόνα και τη θαύμαζα μια στο πρόσωπο και μια στο σώμα καθώς έβγαζε τα ρούχα της.
Λεπτό σώμα , λευκό, ψιλή, με μικρό στήθος, μεγέθους Α θα έλεγα και ξαφνικά γυρίζει και κάθετε στο κρεβάτι στα τέσσερα και παθαίνω πλάκα με τη κολλαρα της!!! Βραζιλιάνικη κολλαρα παρά το λεπτό σώμα της. Μου έκανε νόημα να πάω κοντά της.
Φίλη πάλι στα χείλη, δε πίεσα για γλώσσα, ούτε νομίζω θα έδινε αλλά ούτε ήθελα και γω απόψε.
Τη φιλάω στο λαιμό κατεβαίνω στο στήθος της όπου η ρώγα της ανταποκρίθηκε πάρα πολύ, κάγκελο!! Κατέβηκα χαμηλά, αφαλό, πήγα στο πόδια της , τι πόδια και αυτα μακριά , καθαρά νεανικά και μετά έπεσα με τα μούτρα στο παράδεισο της!!
Μισχοβολουσε σε όλο της το σώμα και όντως ήταν καθαρή.
Της έκανα αρκετή ώρα γλυφομούνι, ήταν λίγων ημερών αξύριστο αλλά ποιος νοιάζεται, μεγάλο μουνι, έπαιξα με τη κλειτορίδα της μια με τη γλώσσα και μία με το δάκτυλο, όταν πήγα να το βάλω μέσα μου το πήρε με τρόπο δε μα άφησε να τη δακτυλιασω.
Μετά σηκώθηκε και άρχισε αυτή τη πίπα. Δεν ήταν πολύ βαθιά αλλά ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε!
Ενοιωθες ότι το γουσταρε να έχει μια πουτσα στο στόμα της , κρίμα που δεν κάνει cim θα της τα έδινα όλα μέσα. Πέρασε αρκετή ώρα με τη πουτσα στο στόμα της, πέρασε και απ' τα αρχιδια όπου τα εξαφάνισε και αυτά ! Έγλυφε και σε κοιτούσε στα μάτια να δει αν σου αρέσει! Και έχει ωραία μάτια!
Ήρθε η ώρα για το πήδημα την πήρα πρώτα ιεραποστολικά, πολύ ωραία αίσθηση το μουνι της , έβαλε λίγο τζελ πριν , παρόλο το σχήμα του - μεγάλο - είχες αίσθηση στο σφυροκόπημα.
Ανέβασα ταχύτητα κανένα πρόβλημα κάποιες φωνουλες μικρές ίσως ψεύτικες αλλά αληθοφανείς.
Τη γύρισα στα τέσσερα!!
Εκεί ήταν όλα τα λεφτά , κρίμα που δεν δίνει αυτό το κολλο!!
Τη γαμουσα δυνατά και γρήγορα μετά σιγά και πάλι γρήγορα το θέαμα ήταν απίστευτο, δεν άντεξα άλλο έχυσα μέσα της δυνατά ( στη καποτα).
Σηκώθηκα για μπάνιο, δεν έκανε αυτή , έκατσε στο κρεβάτι.
Γύρισα είπαμε δύο βλακείες, επιτέλους και μια που δε σπουδάζει ούτε ιατρική ούτε νομική ούτε τίποτα ? Πήγε χαμηλά και ξεκίνησε κατευθείαν πίπα
της είπα ότι δε μπορώ άλλο γιατί την ώρα που σχολαει αυτή εγώ πάω στη δουλειά και είναι ήδη πολύ αργά για μένα .
Μου πρότεινε τότε να με κάνει αγκαλιά την υπόλοιπη ώρα που έμενε και δέχτηκα.
Μετά από δέκα λεπτά ξανά άρχισε πίπα μου τον σήκωσε και έδωσε μάχη τον είχε μέχρι και δέκα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας όλη την ώρα στο στόμα τής. Δε μπόρεσα να χύσω ήμουν πολύ κουρασμένος της είπα να φύγει. Σηκώθηκε έκανε μπάνιο με ευχαρίστησε πήρε τα λεφτά και έφυγε.
Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχει ο τίτλος.....
Το πρωί ταξίδευα με το ΚΤΕΛ και τώρα είχα πάρει ένα 24 χρόνο μπουμπούκι και μου θημησε τα χρόνια που ήμουν φοιτητής, νιάτα έρωτα και ταξίδι με το ΚΤΕΛ!
Να περνάτε καλά!:)
Υ.Γ.
Η βαθμολογία που μπορώ να βάλω είναι το μέγιστο 7
Πρόσωπο 8.5
Σώμα 8.5
Επικοινωνία 6
Διάθεση 9
Αξία 8.5

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2024
Διάρκεια