Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 4 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Φωτό πειραγμένες στο φίλτρο. Σώμα ωραίο φυσικό και σφιχτό, στη γραμμή των φωτό. Πρόσωπο χωρίς makeup, φυσικό ξανθό μουνί, πολύ όμορφο, ψηλό όσο λέει το site, κιλά όσα λέει το site. Ηλικία πάνω από 30, κάτω από 40. Πολύ καλά αγγλικά, πολύ ευχάριστη, άνετη και ήρεμη στην επικοινωνία. Συνάντηση στο χώρο μου, δεν χρονοτρίβησε, πολύ ωραία συμπεριφορά επαγγελματική, respect από εμένα σε αυτό.

Στο σεξ: γενικά δεν είναι και κανένα φαινόμενο για να δικαιολογεί την αυξημένη χρονοχρέωση, είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και that’s it. Μου έδωσε στοματικό χωρίς προφυλακτικό, φιλί στο στόμα δέχεται αλλά δεν πολυεπιτρέπει. Όταν της έδινα το ανταπέδιδε, αλλά καταλάβαινα ότι δεν το προτιμάει. Οκ, σεβαστό. Με άφησε να της γλείψω τον κώλο σε 69, αλλά κ εδώ κατάλαβα ότι δεν την απογειώνει. Στενό μουνί, τη χαλάρωσα δίνοντάς της στοματικό, στις διεισδύσεις στο σεξ την άφησα στην αρχή να πάρει πρωτοβουλίες μέχρι να νιώσει άνετα, όταν ένιωσε άνετα στις διεισδύσεις συμμετείχε και ήταν μέσα στη στιγμή. Πολύ ωραίο κορμί για σεξ, πολύ καλή παρτενέρ, τελείωσα 2 φορές χωρίς πολλά ζόρια. Εκτίμησα την αυθεντικότητά της σε αυτό που κάνει, δεν είναι πορνοστάρ, είναι απλή, πολύ όμορφη γυναίκα και πουλούσε τη θέση της με μια απλοϊκότητα και ειλικρίνεια για τη θέση της, με αποτέλεσμα η δική μου εμπειρία να καταλήγει σε ένα ωραίο GFΕ, με εμένα να μένω ικανοποιημένος, αυτή να μου δίνει αυτό που ακριβώς έψαχνα σε ένα γρήγορο απογευματινό σεξ, χωρίς πολλές συγκινήσεις και χωρίς κανένα παράπονο. Αν θα ξαναέκανα σεξ μαζί της? Ναι, θα ξαναέκανα με χαρά, χωρίς να δακρύζω κιόλας από τη συγκίνηση. Respect στη συνολική εμπειρία, δεν είμαι και πολύ δύσκολος επομένως όποια καταφέρνει να μου τη σπάσει είναι φαινόμενο, αυτή δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, και αυτό το σέβομαι και το υπερασπίζομαι ενάντια σε οποιοδήποτε συναγωνιστή εδώ μέσα τρολάρει εκ του ασφαλούς κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ τις εμπειρίες του καθενός.

Αυτά, εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και να έχουμε την υγεία μας να περνάμε όμορφα μάγκες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή