Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 24 10
Call-Girls
71317
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Είχα κανονίσει από την προηγούμενα μέρα για άλλη κοπέλα όπου τελικά κοιμόταν και δεν μπορούσε (Τίνα )
, η καυλες
Κόκκινες όποτε μου προτιμούν μια λατίνα μικρή αδύνατη όνομα δεν θυμάμαι , κοιτάζω κινητό , δέχομαι με μόνη παράκληση να μην αργήσει γιατί ο διαθέσιμος χρόνος που είχα τελείωνε .
Μετά από 15 λεπτά που μυνημα ότι ούτε αυτή μπορούσε και εχουν την αλονα ήδη στον δρόμο , εκεί σπαστικά λιγάκι άλλη η τηλεφωνήτρια άρχισε τα δικά της ότι είναι φωτιά να μην φοβάμαι και ότι σε 30 λεπτα θα είναι στην αγγαλια μου , που να ήξερα ότι αυτό θα ήταν φύση αδύνατο …
Τελικά ήρθε το "κορίτσι" με 20 λεπτά καθυστέρηση .
Άγχος να προλάβω να γαμησω και να τελειώσουμε γρήγορα .
Τελικά σκάει η κοπέλα και τι να δω …
Τον σουγκλακο σε ρωσικό θηλυκό …
Ψυλή άνω του 1.75 και άνω των 90 κιλών σίγουρα μη πω και 100 .
Την κοιτάζω με απορία αν θα την σχολάσω η όχι αλλά η τηλεφωνήτρια με είχε πείσει ότι οι υπηρεσίες της ηταν άψογες …
Με το που με βλέπει λέει you are so small for me …
Εκεί λέω ώπα μαλακα μου θα με φάει αυτό το κύτος και δεν θα χορτάσει .
Προσφέρω Pepsi και κάθομαι σε απόσταση 2 μέτρων μην κάνει κάνα άξαφνο και με εξαφανίσει ….
Η κοπέλα έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα , προσπαθεί να είναι αστεία και χαλαρή γιατί ξέρει ότι από εμφάνιση δεν …
Την ψιλιάστηκε ότι είχα ξενερώσει αλλά ελαιών λειψή χρόνου δεν είχα άλλη επιλογή , και όπως πάντα η καυλα κακός σύμμαχος …
Το τσιμπουκι της τρομερό η συμμετοχή της κοντά στο τέλειο , αλλά βλέποντας την να με καβαλάει ένιωθα σαν τον Ιώνα που παλεύει μέσα στο θηρίο …
Στο ιεραποστολικό το καλο ήταν ότι η γκομενα είχε διάφορες επιλογές για χερούλια με τόσα διπλό κοιλιά που είχε και τα τίμησα δέοντος .
Οι Πατσές ήταν πιο μεγάλες από τα βυζια , όποτε τους άρπαξα έκλεισα τα μάτια και άρχισα να βαράω .
Πρώτο τέλος στο βουνό που έχει για κοιλιά .
Ημίχρονο λίγη επικοινωνία , αρκετή καλή αλλά για δεύτερο γύρο δεν ψηνόμουν .
Η αλήθεια είμαι ότι και τσάμπα ίσως να μην την έπαιρνα αν δεν είχα τις απίστευτες καυλες που με δια κατείχαν …
Στο μεσοδιάστημα με έκανε ένα καλός μασαζάκι και πιπουλα .
Εγώ με
Κλειστά τα μάτια να προσπαθώ να χαλαρώσω και να σκεφτώ ότι γαμαω κάτι εμφανίσιμο αλλά δεν …
Τελικά την έδιωξα 15 λεπτα νωρίτερα .
Εν κατακλείδι το κορίτσι απίστευτη διάθεση για γαμησι τρομερή όρεξη καλός χαρακτήρας με χαβαλέ , αλλά εμφάνιση σώματος ειδικά κάτω του μετρίου , αρκετά …
Για γούστα σε όσους τους αρέσουν τα ανάλογα σώματα και κάνουν για θηριοδαμαστές ορμάτε , για εμάς τους μοντέλοπνιχτες μακριά …
Τι γραφείο από την άλλη με στεναχώρησε γιατί τελικά ήρθε άλλη κοπέλα από την συμφωνημένη και ένιωσα ότι μου έσπρωξε την συγκεκριμένη
, η καυλες
Κόκκινες όποτε μου προτιμούν μια λατίνα μικρή αδύνατη όνομα δεν θυμάμαι , κοιτάζω κινητό , δέχομαι με μόνη παράκληση να μην αργήσει γιατί ο διαθέσιμος χρόνος που είχα τελείωνε .
Μετά από 15 λεπτά που μυνημα ότι ούτε αυτή μπορούσε και εχουν την αλονα ήδη στον δρόμο , εκεί σπαστικά λιγάκι άλλη η τηλεφωνήτρια άρχισε τα δικά της ότι είναι φωτιά να μην φοβάμαι και ότι σε 30 λεπτα θα είναι στην αγγαλια μου , που να ήξερα ότι αυτό θα ήταν φύση αδύνατο …
Τελικά ήρθε το "κορίτσι" με 20 λεπτά καθυστέρηση .
Άγχος να προλάβω να γαμησω και να τελειώσουμε γρήγορα .
Τελικά σκάει η κοπέλα και τι να δω …
Τον σουγκλακο σε ρωσικό θηλυκό …
Ψυλή άνω του 1.75 και άνω των 90 κιλών σίγουρα μη πω και 100 .
Την κοιτάζω με απορία αν θα την σχολάσω η όχι αλλά η τηλεφωνήτρια με είχε πείσει ότι οι υπηρεσίες της ηταν άψογες …
Με το που με βλέπει λέει you are so small for me …
Εκεί λέω ώπα μαλακα μου θα με φάει αυτό το κύτος και δεν θα χορτάσει .
Προσφέρω Pepsi και κάθομαι σε απόσταση 2 μέτρων μην κάνει κάνα άξαφνο και με εξαφανίσει ….
Η κοπέλα έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα , προσπαθεί να είναι αστεία και χαλαρή γιατί ξέρει ότι από εμφάνιση δεν …
Την ψιλιάστηκε ότι είχα ξενερώσει αλλά ελαιών λειψή χρόνου δεν είχα άλλη επιλογή , και όπως πάντα η καυλα κακός σύμμαχος …
Το τσιμπουκι της τρομερό η συμμετοχή της κοντά στο τέλειο , αλλά βλέποντας την να με καβαλάει ένιωθα σαν τον Ιώνα που παλεύει μέσα στο θηρίο …
Στο ιεραποστολικό το καλο ήταν ότι η γκομενα είχε διάφορες επιλογές για χερούλια με τόσα διπλό κοιλιά που είχε και τα τίμησα δέοντος .
Οι Πατσές ήταν πιο μεγάλες από τα βυζια , όποτε τους άρπαξα έκλεισα τα μάτια και άρχισα να βαράω .
Πρώτο τέλος στο βουνό που έχει για κοιλιά .
Ημίχρονο λίγη επικοινωνία , αρκετή καλή αλλά για δεύτερο γύρο δεν ψηνόμουν .
Η αλήθεια είμαι ότι και τσάμπα ίσως να μην την έπαιρνα αν δεν είχα τις απίστευτες καυλες που με δια κατείχαν …
Στο μεσοδιάστημα με έκανε ένα καλός μασαζάκι και πιπουλα .
Εγώ με
Κλειστά τα μάτια να προσπαθώ να χαλαρώσω και να σκεφτώ ότι γαμαω κάτι εμφανίσιμο αλλά δεν …
Τελικά την έδιωξα 15 λεπτα νωρίτερα .
Εν κατακλείδι το κορίτσι απίστευτη διάθεση για γαμησι τρομερή όρεξη καλός χαρακτήρας με χαβαλέ , αλλά εμφάνιση σώματος ειδικά κάτω του μετρίου , αρκετά …
Για γούστα σε όσους τους αρέσουν τα ανάλογα σώματα και κάνουν για θηριοδαμαστές ορμάτε , για εμάς τους μοντέλοπνιχτες μακριά …
Τι γραφείο από την άλλη με στεναχώρησε γιατί τελικά ήρθε άλλη κοπέλα από την συμφωνημένη και ένιωσα ότι μου έσπρωξε την συγκεκριμένη
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Φίλε να είσαι καλά γαμηθηκα στο γέλιο
???
Οι μαλακιες που μας μένουν είναι αυτές που κάνουμε και όχι αυτές που τις παίζουνε , και ας τις πληρώνουμε …
Χαχαχα και ο δράκος των εξαρχιών να ήμουνα πάλι θα κωλωνα στην συγκεκριμένη χαχαχα
Προσφέρω Pepsi και κάθομαι σε απόσταση 2 μέτρων μην κάνει κάνα άξαφνο και με εξαφανίσει …."
Πρέπει να γίνεις κωμικός η stand up comedian οπωσδήποτε