Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 8 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντησα το κοριτσι στο ξενοδοχείο του κ με περίμενε με ροζ εσωρουχα με την κωλάρα της να κουνιέται περα δώθε. Ευγενεστατη επέμενε να "κερασει πουτό" αλλά δεν ήμουν για τέτοια.
Καβλιάρικο φάσωμα με εκεινη γονατιστή στο κρεββάτι και μπορω να πώ ότι άν ήμουν 20 θα της ορμαγα για ξεσκισμα επιτόπου. Όμως η εμπειρια μιλησε και απόλαυσα το λαχταριστό κορμάκι της απο πάνω μέχρι κάτώ.
Γουστάρει γλυφομουνι κ αφηνεται να το λιωσεις στο γλυψιμο. Κάβλωσε καλα και με έπιασε σε να τσίμπο καλό που ρουφαγε κ μπάλες. Μεγιστη προσοχή στο τσιμπο της κυρίας μπορει να σας φυγουν εκει. Επισης προσοχη στην παιξιμο που κανει, τον πάιζει με μαεστρία (η Μελισσα και η Στελλα3 θυμάμαι ήταν δυνατές σε αυτο. Ε αυτη για μενα ειναι 10φορες καλυτερη)
Αφου λοιπόν γλιτωσα απο αυτες τις 2 "παγιδες" φόρεσα κρανος κ το μωρο καβάλησε κόλλησε τον βυζο στο προσωπό μου κ με την λεκάνη της καρφωνόταν άρρωστα. Την ξαπλώνω και την αρχιζω στο κάρφωμα με μανια ακουγοντάς την φωνούλα της , ένιωθα να μου δινει ρυθμο για πιο πολυ νομιζω by far η πιο καβλιάρα αυτη την στιγμή. Κάπου εκει ήρθε το τέλος και πέταξε ένα thank you που μου ξαναφορτωσε τις μπαταρίες!....
Θα πηγαινα μαζι της αλλα για παραπάνω απο ώρα γιατι βιαζομουν τωρα κ δν την χόρτασα.
(Οκ καμια φορα ειναι δικοπο μαχαιρι το μεγάλο ραντεβου αλλα θα ρισκάρω)
Να πώ ότι και στο φεύγα μου λεγε.. "μα δεν πηρες κάτι δεν θες να πιεις κατι; " γαμάτο κοριτσι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα