Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 34529
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Κοιτώντας τις φωτογραφίες της Polly και διαβάζοντας τις κριτικές της αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της .. είχα βέβαια της επιφυλάξεις μου αλλά κάτι μου έκανε κλικ .. μετά από άψογη και γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο , υποδέχομαι την κοπέλα για μία ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο ... έρχεται ακριβώς στην ώρα της , ανοίγω την πόρτα , και ................ δεν ξέρω , εγώ άλλη κοπέλα είδα .. κοπέλα που μοιάζει κάπως με τις φωτογραφίες ..οκ , η λάμψη δεν μπορεί να είναι η ίδια , (αν και μερικές κοπέλες που έχω συναντήσει από κοντά είναι πιο καλές από τις φωτο) αλλά αυτή που μπήκε στο δωμάτιο είχε πολλές αποκλίσεις ... κιλά παραπάνω , δεν πειράζει , αλλά στο πρόσωπο έμοιαζε σαν την μεγάλη της αδερφή .. δεν θα την γνώριζα με τίποτα .. αυτό ήταν .. επειδή είμαι και οπτικός τύπος με χάλασε πολύ ... μπήκε μέσα κεφάτη , εγώ είχα κάνει μπάνιο, ξαναπήγα μπας και συνέλθω .. κάτι με χάλασε πάρα πολύ ..
βγαίνω , και με περίμενε γυμνή στο κρεβάτι με νάζι και κάτι περίεργους μορφασμούς , που με χάλασε ακόμα πιο πολύ .. το μυαλό είχε μπλοκάρει .
γλωσσόφιλα από την αρχή όσα ήθελα και όποτε ήθελα , αρχίζω και τις κάνω στοματικό , πεντακάθαρη και κάπου άρχισα να πιστεύω ότι θα το γυρίσουμε .. δάκτυλα στην αρχή δέχτηκε μετά μπήκε κόφτης .. ήρθε η σειρά της , αλλά ο "μικρός" τίποτα .. το ραντεβού είχε ήδη τελειώσει . αν και στην πίπα πρέπει να είναι μάστορας αλλά όπως είπα , το μυαλό μου είχε μπλοκάρει .
δεν μου σηκώθηκε καν ... την ξαναγυρίζω και άρχισα το γλύψιμο σε όλο της το σώμα για ώρα αλλά δεν καύβλωνα με τίποτα ..προσπάθησε και αυτή λίγο , τίποτα .. κοιτάω το ρολόι είχαμε ένα 25λεπτο ακόμα .. είχα γίνει μούσκεμα από την προσπάθεια και ξαναμπαίνω για μπάνιο, μετά και αυτή , και τα τελευταία λεπτά τα αναλώσαμε στο social και γλωσσόφιλα , τα έδινε αβέρτα . ούτε στο κρεβάτι ξαπλωμένοι δεν με βόλευε τίποτε .
το social είναι το δυνατό της σημείο όπως και τα στήθη της .. τα λεφτά τα πήρε στο τέλος , τα είχα σε εμφανές σημείο , και παίρνοντας τα , πανηγύριζε .. όλα μου φαινόταν περίεργα πάνω της ... μπορεί να φταίω και εγώ .. δεν θέλω να κατηγορήσω το κορίτσι .. συμβαίνουν αυτά .
πάντοτε τα ραντεβού τα κλείνω μετά από ταξίδι και δουλειά , και ακολουθεί και ταξίδι , αλλά αυτό δεν έχει ξανασυμβεί.. δεν είχα φάει , και μπορεί να φταίει και αυτό ..λέω εγώ τώρα .. η πρώτη εντύπωση ήταν καθοριστική ..
τέλος πάντων , και αυτά στο πρόγραμμα είναι και μετά από ένα ένα σερί εξαιρετικών ραντεβού , έφαγα και μία ξενέρα .. όλα οκ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
xan4625
Σεβαστός
14
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, doc_lin και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2024
Πόσο σε νιώθω.. Προσδοκίες που χάνονται στην όψη της πραγματικότητας...
review reaction 1 TOMCRUISE, BigMountain, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
07 Οκτωβρίου, 2024
Δέ φταῖς ἐσύ. Φταίει ὅτι ἄλλη ἦλθε καί ἄλλη περίμενες. Δηλ. φταίει τὸ παραπλανητικό μάρκετινγκ
review reaction 1 TOMCRUISE, Bartender 74, xan4625
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2