Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 2 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 10187
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεταμεσονυχτια καταδρομικη στο γκλαμουρ και εχω διαθεση για Σοβιετικη ενωση , εχω βαλει στο ματι σαρα αρινα κατριν κ εμιλυ κ για καλη μου τυχη διαθεσιμη ειναι μονο η Εμιλυ.

την κλεινω για τις 2:30 στο αγαπημενο μου πορνοξενοδοχειο και σπευδω λιγο νωριτερα για το απαραιτητο μπανιαρισμα ξυρισμα μαπας κ αρχιδιων και φυσικα το ενδεδειγμενο παρφουρμαρισμα.

ακριβως στις 2:30 χτυπαει η πορτα και μπαινει μεσα η Εμιλυ φοραει ενα φορεματακι και απο μεσα ενα ομορφο σετ εσωρουχων-δεν ειναι πιτσιρικα το γραφει εξαλλου κ στην καρτελλα της το ηλικιακο , αλλα το κορμι της νομιζω πως ειναι σε πολυ καλη φορμα , το στηθος της ειναι φυσικο κ ευχαριστιεσαι να το χουφτωνεις.

με το που μπηκε μεσα γδυθηκε αμεσως κ οπως ημουν ξαπλωμενος στο κρεβατι με αρχισε στην πιπα χωρις να πουμε κουβεντα,μιλαμε το κοριτσι αμεσως επιασε δουλεια κ μιλαμε για λυσσαλεα πιπα καποιοι πιπακηδες εδω μεσα θα πρεπει να την βαλουν στα υποψιν.

καποια στιγμη την κοβω λιγο απο την πιπα κ την φερνω στην αγκαλια μου να ριξω κ κανα γλωσσοφιλο,

καλα στα γλωσσοφιλα εκει κ αν δινει ρεστα μιλαμε λυσσασμενα γλωσσοφιλα ναταχω χασει λεω τι γινεται ρε πουστη μου θα με καταπιει η τυπισσα

να παιζω με το χερι μου κ το μουνακι της κ η γκομενα να ειναι μουσκεμα.

ξανακατεβαινει για πιπα παλι με μανια,την ανεβαζω παλι για γλωσσοφιλα κ να ρουφαω κ τα βυζια της παραλληλα μιλαμε χαμος.

μετα της λεω να γυρισουμε στο 69 οπου εκει στηθηκε ακριβως οπως επρεπε για να μπορω να τη σπατουλαρω ακριβως οπως θελω κ εκεινη να κουναει τη λεκανη της πανω κατω γιατι ειχε καρακαυλωσει κ παραλληλα νσ μην αφηνει την πουτσα μου απο το στομα της τερμα βεντουζα η τυπισσα.

χωρις υπερβολη πρεπει να ηταν το μεγαλυτερο σε διαρκεια 69 που εχω κανει με κοριτσι του χωρου ακουραστη,αφου ειχα κουραστει εγω αλλα δεν της ελεγα να αλλαξουμε γιατι δεν ηθελα να τελειωσει.

καποια στιγμη αλλαζουμε κ την ξαπλωνω ανασκελα κ συνεχιζω το γλειψιμο μονος μου κ εκει ερχεται η φραση του τιτλου ω βουζε που η κοπελα πανω στην γκαβλα της το ελεγε συνεχεια ω βουζε κ ω βουζε κ εγω να αναρωτιεμαι τι σκατα σημαινει αυτο? χαχαχα

εκει που γλειφω γλειφω αρχιζω κ αλλαζω θεση σιγα σιγα κ της τον δινω παλι πιπα με αναποδο 69 εγω απο πανω αυτη απο κατω κ δωστου παλι βεντουζα κ παραλληλα ω βουζε κ ω βουζε μιλαμε για τρελη εμπειρια!

κοιταζω μια το ρολοι κ διαπιστωνω οτι εχουν μεινει λιγοτερα απο 20 λεπτα κ λεω οπα πρεπει να γαμησω κιολας.

σηκωνομαι ορθιος να της τον δωσω παλι λιγο πιπα κ προχωραμε σε σεξακι στην αρχη την βαζω στα 4 κ ριχνω μερικες δυνατες πουτσιες συνοδεια μερικων χαστουκιων στο κωλαρακι της κ μετα ιεραποστολικα οπου εκει τη γαμησα για αρκετη ωρα οπου το τελος ηρθε με αρκετη ενταση μεσα της....

πραγματικα ηταν απο τα επικοτερσ γαμησια που εχω κανει με μια γυνσικα πραγματικη μηχανη του σεξ.

το μονο μειονεκτημα για οσους θελουνε να πουνε 2 κουβεντες κ ισως να αναλυσουν κ το γεωπολιτικο θεμα της ουκρανιας ειναι οτι ξερει ελαχιστα αγγλικα

αυτο εγω το συνειδητοποιησα αφου τελειωσαμε με το σεξ διοτι μεχρι να τελειωσω δεν ηθελα επουδενι να της πιασω κουβεντα,οταν την ρωτησα τι σκατα σημαινει το ω βουζε που κ εκει παιδευτηκα λιγο να την κανω να καταλαβει την ερωτηση μου κ οταν το κατσλαβε μου εδωσε την απαντηση μεσω google translate οπου ο γκουγκλης απεφανθη οτι αυτο σημαινει what a delight χαχαχα

αρα φσνταζομαι σημαινει πωρε μια καβλα που μου χαρισες μωρε τομκρουζ μου εσυ χαχαχα

αυτα μαγκες ελπιζω να σας διασκεδασα λιγο κ αμα γουσταρετε να πατε με μια σεξεργατρια στην κυριολεξια να δειτε την Εμιλυ.

φιλια σε ολους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
21.497
Πόντοι:
18.496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Antonis_Greece4, Johnny Red2 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2024
Ε βέβαια, να έχεις τέτοια χαρακτηριστικά σώματος προσώπου, να σε πληρώνουν και να σε αναλαμβάνει στοματικά ο διάσημος γλειφομουνάκιας ρεπόρτερ τι άλλο θα έλεγες… μάλλον όμως σου έλεγε oh great (ωω μπαιλσόι) αλλά εσυ άκουγες β ζ γιατί μάλλον είχες κεντράρει στα βυζιά
review reaction 3 BigMountain, TOMCRUISE, Bartender 74
02 Οκτωβρίου, 2024
Μας Κάβλωσες Πόρνε μου, το κορίτσι έλεγε: "ώχ Θεέ μου" στα Ρωσικά = ой боже мой.
Πάντα τέτοια. Ουάου καρδιές!
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, argyrotoxos, Junax και 1 ακόμα μέλος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2