Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 20103
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με τη Dayana από σπόντα, τελικά αποδείχθηκε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με θετικά και αρνητικά.

Η περιέργεια είναι κακό πράγμα λένε, αλλά στην τελική έχει πλάκα κάποιες φορές και κρύβει εκπλήξεις που δεν καταλήγουν σε φιάσκο. Έκπληξη ήταν και η κοπέλα, αλλά ας πάμε στα της κοπέλας.

Η κοπέλα είναι πολύ πιο γλυκιά σε σχέση με τις φωτογραφίες, που την απεικονίζουν με επαγγελματικό τρόπο και τη δείχνουν μεγαλύτερη. Χαμογελαστή, ευγενική και φιλική, ενίοτε και χαρούμενη. Με ξανθά μακριά μαλλιά, όμορφα εκφραστικά πράσινα μάτια. Μικροκαμωμένη, με όμορφο σωματάκι, με τις ζωγραφιές που βλέπουμε. Με σετ από μαύρα εσώρουχα και μακριές κάλτσες, η εικόνα πολύ ελκυστική. Ζεστή υποδοχή με εγκάρδια αγκαλιά, η ενέργεια της θετική. Η πρώτη εντύπωση πάντα παίζει μεγάλο ρόλο, και ήταν θετική. Το χαμόγελο της γλυκό.

Για όποιον έχει καλή σχέση με τα τατουάζ, είτε πάνω του είτε πάνω στην κοπέλα, και δεν τον χαλάνε, να προχωρήσει στο ανάγνωσμα.

Το προσωπάκι της είναι γλυκό, μονίμως χαμογελαστή, με ελαφρώς ενισχυμένα χείλη, μάλλον πρόσφατη προσθήκη, το δέρμα της βελούδινο. Το κορμί είναι όπως στις φωτογραφίες, η περιφέρεια της είναι ανεπαίσθητα μεγαλύτερη, δεν ενοχλεί όμως. Βυζάκι ενισχυμένο με σιλικόνη, με ωραία αφή, είναι μάλλον Β+, ούτε σκληρά, ούτε και μαλακά. Ρωγίτσες όμορφες που ερεθίζονται πανεύκολα, άνευ piercing. Κωλαράκι ελαφρώς μεγαλύτερο αλλά όμορφο. Σε γενικές γραμμές θα δείτε την κοπέλα των φωτογραφιών, στο πιο γλυκό, μιας και μικροδείχνει αρκετά.

Από Ρωσία, με κανονική δουλειά, απείχε για ένα διάστημα από το χώρο.

Φιλάει πολύ όμορφα με άφθονη γλώσσα, αν και έδινε την αίσθηση πώς δεν το προσφέρει, γλείφει παντού με παιχνιδιάρικο τρόπο. Το στοματικό της απρόσμενα καλό, με δύναμη, προσπαθεί πολύ για το καλύτερο. Θα χρειαστεί λίγη καθοδήγηση και θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Στο ανάλογο γλείψιμο δεν επιτρέπει δαχτυλάκια, αλλά θα ενθουσιαστεί αν παίξεις με την κλειτορίδα της. Αρνητικό το ότι δεν αφήνεται εντελώς, ίσως να μη θέλει να τελειώνει με αυτόν το τρόπο, προτιμά να περάσει γρήγορα στο σεξ. Κωλαράκι εντελώς αδούλευτο και το πρωκτικό ίσως να το προσφέρει σε λιγότερο προικισμένους.

Στο σεξ χαρακτηρίζεται ως μια ζωηρή και παιχνιδιάρα κοπέλα, είναι πειραχτήρι. Είναι πάρα πολύ στενή, θέλει μεγάλη συγκέντρωση για να μην τελειώσεις σε ανύποπτη στιγμή. Είναι πολύ ευλύγιστη καθώς ασχολείται με την ενόργανη. Δύναμη και ερωτισμός, δε θα πει όχι σε διάφορες στάσεις και σε ανεβασμένες στροφές, στο τέλος επιτρέπει βαθιές διεισδύσεις και άφθονα φιλιά, και βλέπεις στο πρόσωπο της ζωγραφισμένη την έκπληξη. Η αγαπημένη της στάση είναι το doggy με εκείνη να δίνει γρήγορο και ασταμάτητο ρυθμό και να νιώθεις ότι πηδάς κωλαράκι. Στο cow ίσως να κλέβει λίγο αλλά στο τέλος γίνεται καλό κορίτσι κι επιστρέφει τα κλοπιμαία. Ο μινιόν σωματότυπος τη βοηθά αρκετά και είναι εύκολη στο χειρισμό. Στα θετικά η έντονη οπτική επαφή, το βλέμμα της γίνεται άγριο.

Πολύ επικοινωνιακή, αν και προτιμά να έχεις την πρωτοβουλία της κουβέντας, αν έχετε και κοινά ενδιαφέροντα, μπορείτε να συζητήσετε με τις ώρες. Μια μικρή αμηχανία την διακατέχει, όμως ο χαρακτήρας της έχει ενδιαφέρον. Στο τέλος παρουσιάζει το πιο λαμπερό της χαμόγελο και αγκαλιάζει με τρυφερότητα, αυτό ίσως ξεγελάσει κάποιους, για να τσιμπήσει το επαναληπτικό, μπορεί και όχι όμως.

Η Dayana είναι μια χαμογελαστή και ευγενική κοπέλα, έμπειρη στο χώρο, που ξέρει τι να δώσει και μάλλον θα το δώσει όπως το θέλει εκείνη, όπου θέλει. Προσφέρει όμορφη εμπειρία, σίγουρα όχι μοναδική, όπως μπορούσαν κάποιες άλλες με αστείρευτη ενέργεια και διάθεση, και αυτό είναι το αρνητικό της. Παρά την εμπειρία της, δεν είναι η σωστή επαγγελματίας με την άψογη συμπεριφορά σε όλα, όμως προσπάθησε πολύ και απέδωσε τα μέγιστα που μπορούσε. Και τέτοιες προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται.

Η Dayana είναι μια ωραία και ενδιαφέρουσα επιλογή, που από ότι φαίνεται δεν είναι για όλους. Επικοινωνία ενώ γνωρίζει αγγλικά, παίρνει χαμηλό βαθμό για τους δικούς μου λόγους. Το γραφείο όπως πάντα άριστο, τα κορίτσια στο τηλεφωνικό ξέρουν τη δουλειά τους.

Ποτέ δεν ήταν λάθος η ενημέρωση για την πληροφόρηση μας, οι κριτικές είναι σίγουρα υποκειμενικές, εσείς διαβάζετε και πράττετε αναλόγως. Αν μπερδευτήκατε, κανένα πρόβλημα!

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
126
Likes:
32.400
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, GeneralWinter, astronaut80 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2024
Αφού σου επέστρεψε τα κλοπιμαία όλα καλά!!!!!Χαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσα
review reaction 1 review reaction 3 Kadom, BigMountain
03 Οκτωβρίου, 2024
Πολυ καλη αναλυση!
review reaction 1 BigMountain
03 Οκτωβρίου, 2024
Άριστη κριτική όπως πάντα B.M!!
review reaction 1 BigMountain
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3