Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 36388
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ή αλλιώς μπλε μάτια που ανασταίνουν νεκρούς.

Ο τίτλος αναφέρεται στην ομώνυμη γαλλική ταινία, μόνο που δεν αναφερόμαστε στα μπλε μαλλιά της Léa Seydoux, αλλά στα μπλε μάτια της Daria.

Άρτι αφιχθείς στο παρόν τουρ, συννενόηση με το γραφείο για συνάντηση την επόμενη μέρα, η Καίτη κρυφογελώντας τα φρόντισε όλα. Εξαιρετική συνεργάτιδα. Πραγματοποίηθηκε ήδη επαναληπτική με πλουσιότερες υπηρεσίες.

H Daria είναι ψηλό κορίτσι με λευκή επιδερμίδα και αθώο αλλά θανατηφόρο βλέμμα με μπλε μάτια που σκλαβώνουν. Αυτό το αθώο αλλά θανατηφόρο βλέμμα κρύβει μια πονηριά και κάνουν τη συνάντηση να φαντάζει πρόκληση. Τυπικό σλάβικο πρόσωπο αλλά όμορφο, το κορμί κάπως βαρύ αλλά θηλυκό με πιασίματα, πόδια λεπτά και ατελείωτα. Κωλαράκι όμορφο και το μεγάλο της προσόν, τα φυσικά της στήθη, δεν είναι ευμεγέθη αλλά όμορφα, μεγάλα και βαριά, γεμίζουν το ντεκολτέ.

Ελαφρώς χαμογελαστή και ευγενική, το χαμόγελο της είναι γλυκό. Ουκρανάκι με διαμονή Πολωνία, φαίνεται αματούρι αλλά δεν είναι, έχει εμπειρία, όχι όμως σαν escort.

Θέλει το χρόνο της να ζεσταθεί, φαίνεται ψαρωμένη και με μια δόση πονηριάς που θα συμβάλει στην έκβαση της συνάντησης και είτε θα θέλεις να τη δεις πάλι, είτε όχι. Επικοινωνιακή, αλλά με φτωχά αγγλικά.

Φιλάει πολύ όμορφα με άφθονη γλώσσα, δίνει έμφαση σε λαιμό και αυτιά, θα ξεχαστεί αρκετά. Στο στοματικό πλησιάζει το εξαιρετικό, ρυθμός, ταχύτητα, βάθος, τον καταπίνει άνετα, περνάει και από τις μπάλες να τις λιώσει. Βασικά θα το κάνει αν ερεθιστεί και μπει στο κατάλληλο mood. Στην ανάλογη περιποίηση αφήνεται αρκετά, με δαχτυλάκια, υγραίνεται εύκολα, μουνάκι περιποιημένο και μοσχομυριστό, αν και ελαφρώς ταλαιπωρημένο. Αφέσου εκεί με διάρκεια και θα σε ανταμείψει. Αν καταφέρεις να βρεις κι άλλες ευαίσθητες περιοχές της, είναι ικανή να τελειώσει.

Το ισπανικό της πολύ ωραίο, κατέχει την τέχνη. Ειδικά να σε κοιτάει αυτό το μουτράκι με τα απίστευτα μάτια και το δολοφονικό βλέμμα και να χαμογελάει πονηρά. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται εύκολα και το κορίτσι μοιάζει ασταμάτητο.

Στο σεξ δείχνει να είναι ένα κορίτσι που θέλει ήρεμα πράγματα, όπως όλα τα κορίτσια που θέλουν να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο του έρωτα, αλλά αν τα φρένα λυθούν, είναι ικανή να ακολουθήσει τα μονοπάτια. Άνευ λιπαντικού, ακολουθεί σε όλα, το βλέμμα της καρφωμένο στο δικό σου, το κορίτσι είναι φωτιά. Στάσεις αρκετές και με διάρκεια, είναι πρόκληση να γίνει ένας ατελείωτος γύρος και να τελειώσετε παρέα. Το στυλ της είναι κυρίως gfe, αλλά ακολουθεί μονοπάτια, έχει αντοχές σε ανεβασμένες στροφές, προσφέρει μοναδική εμπειρία.

Στο διάλειμμα μετατρέπεται σε αθώο κορίτσι που εκπέμπει γαλήνη και χαίρεται που σε ικανοποίησε. Το γέλιο της είναι γλυκό. Ελαφρύ αρνητικό η στοματική της υγιεινή, που όμως λύνεται επιτόπου.

Η Νταρία είναι ένα κορίτσι φαινομενικά αθώο, αλλά πολύ έξυπνο και πονηρό όσο πρέπει να είναι, θέλει το χρόνο της να ζεσταθεί, αλλά αν ζεσταθεί, γυρισμό δεν έχει. Είναι αστέρι, δείχνει να θέλει να το ζήσει μαζί σου, έχει ταλέντο. Κορίτσι της διπλανής πόρτας, που μπήκε στον κόσμο του
πληρωμένου έρωτα για να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητα της και το κάνει πολύ καλά. Ξέρει ότι τα δυνατά της σημεία είναι τα στήθη και τα μάτια της. Αν βρει ασφάλεια και σωστή συμπεριφορά και πετύχει η χημεία, θα δώσει πολλά.

Συνοψίζοντας, το κορίτσι είναι από εκείνα που είτε θέλεις να τη δεις πάλι, είτε όχι, στο κρεβάτι όμως είναι αστέρι. Επικοινωνία όπως πάντα αν υπάρχει χημεία, το κορίτσι θα πάρει πολύ καλό βαθμό.

Β.Μ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
126
Likes:
32.352
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, blizardeye, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2024
Μάλιστα γιέ τοῦ @Anapurna ΥΓ: " ἄρτι ἀφιχθεῖσα " ! " ὁ ἀφιχθείς, ἡ ἀφιχθεῖσα, τὸ ἀφιχθέν "
review reaction 1 review reaction 3 Yatoputso, Xaramofais, callahan και 6 άλλα μέλη
01 Οκτωβρίου, 2024
Ε αμα τα ακολουθει τα μονοπατια μας κανει Χεχε!Έτσι!
review reaction 3 review reaction 1 astronaut80, BigMountain, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
01 Οκτωβρίου, 2024
@hornyasfuck πως τον πετσοκοψες ετσι ρε φίλε Χαχαχα!

@ΒΜ για ακόμη μια φορά συμφωνούμε απόλυτα, τυχαίο;
review reaction 3 astronaut80, BigMountain, james034 και 1 ακόμα μέλος
01 Οκτωβρίου, 2024
γράφεις
"και το μεγάλο της προσόν, τα φυσικά της στήθη, δεν είναι ευμεγέθη αλλά όμορφα, μεγάλα και βαριά"

Αφού δεν είναι ευμεγέθη, πως είναι μεγάλα?
@hornyasfuck για δώσε τα φώτα σου Πλατύ χαμόγελο

Βουνό δώσε μας μια διευκρίνιση παρακαλώ Πλατύ χαμόγελο
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74, astronaut80 και 1 ακόμα μέλος
01 Οκτωβρίου, 2024
@horny μας έλειψαν οι διορθώσεις σου!

@GM μπορεί και ναι, μπορεί και όχι!

@matrix μεγάλα είναι αλλά όχι ευμεγέθη, επιπέδου μιας γνωστής από το agn που σταμάτησε πρόσφατα, και πάνω!

Χαχαχα!
review reaction 1 hornyasfuck, matrix21
01 Οκτωβρίου, 2024
Παιδιά τα βυζιά της κοπέλας είναι μεγάλα, κάπως πεσμένα λόγω του μεγέθους 4+ και λόγω ότι είναι φυσικά. 'Οτι ακριβώς βλέπετε στις φωτό, απλά φανταστείτε τα χωρίς την στήριξη του σουτιέν..

Φαντάζομαι το "δεν" μπήκε καταλάθος από τον ΒΜ. Κάτι άλλο θα ήθελε να πει και άλλαξε γνώμη και του ξέμεινε το δεν.. Συμβαίνουν αυτά..
review reaction 1 astronaut80, hornyasfuck, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
02 Οκτωβρίου, 2024
ρε συ @matrix21 έπεσες να τον φας τον άνθρωπο....όταν λέει μεγάλα, εννοεί με γάλα....οπότε αφού είναι γεμάτα γάλα είναι κ βαριά....
τι θέλατε να πει ? Με κακάο ???
α μα πια....
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, james034, matrix21 και 2 άλλα μέλη
02 Οκτωβρίου, 2024
Τελικά είναι με.γάλα ή χωρίς.γάλα ??? Χμμμ;
review reaction 3 hornyasfuck, BigMountain
02 Οκτωβρίου, 2024
Α ρε BM τι τραβάς! Χαχαχα! Σε βλέπω την επόμενη κριτική σου να την διαβάζεις ξανά και ξανά μην βρεθεί κάποιος να σου διορθώσει κάτι! Η ουσία είναι ότι (πέρα από τον χαβαλέ που σου κάνουν), οι κριτικές σου (κατά την άποψή μου) είναι πλήρως κατατοπιστικές και αντικειμενικότατες!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, astronaut80, BigMountain
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9