Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Par;enuesh
Πριν γράψουν κάποιοι αν ήταν η παλιά Ρέϊτσελ ή είναι καινούρια να πω ότι δεν το ξέρω
Όπως ομοίως δεν βάζω κάτι για της φωτογραφίες της που έχει γραφτεί στο νήμα αν είναι αληθινές οι ψεύτικες πάντως ο σωματότυπος της μοίαζει αρκετά
κλείνει η παρένθεση
'Ήρθε στο ξενοδοχείο της επιλογής μου ένα όμορφο ψιλόλιγνο ζουμερό κορίτσι. Θα μπυ πείτε ψιλόλιγνο αλλά ζουμερό πως γίνετε ; κι όμως έχει της καμπύλες που πρέπει
Ζήτησε τα χρήματα της τα έδειξα και μπήκε για ντουζάκι
Κάθισε με την πετσέτα της γυμνή στο κρεβάτι κι άρχισε να με φιλάει από το λαιμό και κάτω έκανε μια πολύ καλή πίπα και μόλις με είδε έτοιμο με καβάλησε αφού έβαλε το κράνος
Επειδή είναι ψηλό σχετικά κορίτσι με αγκάλιαζε στο κάου και μου έσκαγε φιλάκια, αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό και τα πόδια της στον ώμο μου όπου τα πεταχτά φιλάκια έγιναν γλωσόφιλα
Πέταγμα καπότας και χύσιμο στην κοιλιά της
Ντουζάκι εναλλάξ προσπάθεια επικοινωνίας αλλά όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη όπου μου έκανε λίγο μασαζοχάδι στους ώμους. Αφού πήραμε της ανάλογες ανάσες ξεκίνημα δεύτερου γύρου σε πιο ερωτικούς ρυθμούς τελείωμα από μέρους μου στο και πέντε όπου είχε την υπομονή να τελειώσω κάθισε το ακαδημαϊκό πεντάλεπτο παραπάνω
Ντύσιμο και τέλος ραντεβού, πρόλαβα να δω και το τελευταίο δίλεπτο του μπάσκετ πριν αναχωρήσω κι εγώ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GLOCK19
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aekaldo, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Η περιγραφή του αγώνα ταιριάζει πάντως σε Rachel δαγκωτό...
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, hornyasfuck, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
01 Οκτωβρίου, 2024
αυτή είναι τελικά η Rachel που οι μισοί λατρεύατε και άλλοι μισοί θάβατε ?? .. πολύ μπέρδεμα οι κριτικές της .
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Elganador, Bartender 74
01 Οκτωβρίου, 2024
Μάλλον για τη γνωστή Ρέιτσελ πρόκειται... Που λέει και ο andronikos3
review reaction 1 xan4625, andronikos3, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
01 Οκτωβρίου, 2024
geroksoura στην κερατέα την πήρες

Χμμμ;
review reaction 1 review reaction 3 aekaldo, xan4625, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4